Bpong Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 (editace) Dobrý den, máme Škodu Fabii 1.4 TDI tříválec s označením SOUL . Hned ze začátku chci uvést co přesně se stalo před závadou . Auto bylo plně pojízdné,bylo třeba vyměnit olej a tak auto šlo do servisu i s tím že jsme jim tam oznámili že auto tahá mírně až hodně doprava dle rychlosti V servisu nám řekli že byl špatný silentblok na pravém kole,klínový řemen a že vše vyměnili. Když jsem sedl do auta další den JÁ zjistil jsem že auto má stále stejný technický problém a stále tento problém přetrvává . Bohužel rodina to reklamovat nechtěla z důvodu že servis ve kterém to bylo patří příbuznému . Tudíž jsem vozidlo zavezl ke známemu ke kterému posílá i škodovka auta . Ten zjistil že při mírném točení volantu doleva doprava bouchá něco u motoru . Bylo zjištěno že jsou komplet rozbité tyčky řízení i s čepy, provedla se oprava, udělala geometrie a převážili komplet kola. Vozidlo bylo před předáním vyzkoušeno zda již závada nepřetrvává a taky že ne . Bohužel je to dva dny zpět, vozidlo opět začalo táhnout doprava při lehkém točení volantem doleva a doprava se ozívá stejný zvuk bouchání . Dokonce i volant momentálně při přejíždění retardéru i při minimální rychlost 5-10 km/h si sám začne bud točit doleva či zpět doprava . Volal jsem do servisu auto půjde opravit normálně na záruku daných dílů ( je to pro změnu můj známý takže oprava bude zdarma) nicméně se tu chci přesto zeptat zda-li někdo neví čím by to mohlo být ? Občas si auto půjčí sestra mé partnerky která jak si dokáže vymést každou díru i obrubník a mám obavu aby to nebylo tím :/ - Děkuji za radu auto je jinak ve výborném technickém stavu bez rze . Akorát jednou bylo bourané na pravé kolo ale bylo vše komplet opravené a vyměnené a to z důvodu najetí 90 km/h rychlosti do díry která nebyla označená a byla hluboká cca 25 cm . Děkuji a předem se omlouvám za gramatické chyby,nejsem Čech Tak mi jde Český jazyk trochu hůře . Editováno: 5. Listopad 2016, autor: Pawouk Upraven název tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Ahoj,tak jak píšeš stejná závada,stejný problém. Může to být kvalitou použitých náhradních dílů. Normálně se tohle nestává. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bpong Vloženo 12. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 On 6. 11. 2016 at 6:55 PM, Mirek 835 said: Ahoj,tak jak píšeš stejná závada,stejný problém. Může to být kvalitou použitých náhradních dílů. Normálně se tohle nestává. Ahoj,hele díly jsou kvalitní to je věc na které nešetřím a ani šetřit nechci. Nicméně vozidlo bylo v servisu. zjistil se že byl vadný nějaký kloub na řízení či co. Po opravě cca 100 - 110 km klid a náhle zničeho nic opět stejná závada ... auto táhne doprava a při hýbání volantem lehce do stran opět bouchání. Tak buď máme fakt smůlu a nebo máme v autě šotka lépe si to vysvětlit již neumím. Dokonce jsem obvolal Škodovku a tam mi bylo řečeno že nikdy nic podobného neřešily. Tak mám pocit,že asi Fabie už jde do věčných lovišt a to mě celkem mrzí . :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 Ahoj i údajně kvalitní díl může odejít,taky záleží na odborné montáži a jiném. Taky by měl mechanik pátrat pokud byl použit kvalitní díl a správně namontován ,proč znovu odešel! Ale asi to nikdo řešit nebude. Dají ti nový a tím to asi končí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bpong Vloženo 19. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2016 On 13. 11. 2016 at 10:20 AM, Mirek 835 said: Ahoj i údajně kvalitní díl může odejít,taky záleží na odborné montáži a jiném. Taky by měl mechanik pátrat pokud byl použit kvalitní díl a správně namontován ,proč znovu odešel! Ale asi to nikdo řešit nebude. Dají ti nový a tím to asi končí. Tak chyba byla i v KLOUBU řízení. Tak doufám že již bude klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.