Miloslav Janda Vloženo 7. Listopad 2016 Vloženo 7. Listopad 2016 (editace) Ahoj, viz nadpis. Stává se - sporadicky - že při uzamčení auta dálkou, zůstanou "vyset" pravé blinkry. Tento rok se mi to stalo na jaře asi dvakrát, teď v v posledních dnech několikrát. Stačí odemknout a zamnout a je to v pohodě. Blbý je, že moja žena si toho nevšimla a za celý den to oslabilo baterku tak, že sem ju musel jet rozkopnout přes káble. Stalo se toto někdy někomu? Po čem jít? VAG mlčí, pojistky všechny ok. Ano, na oktávce mám vyšší nájezd a tak to má nárok zlobit, ale chtělo by to vyřešit. Hledal jsem tu na fóru, googloval a nenašel nic. Pokud zakládám duplicitní téma, tak mě prosím nasměrujte. Díky! Editováno: 7. Listopad 2016, autor: Miloslav Janda Citovat
obrbaz Vloženo 3. Prosinec 2016 Vloženo 3. Prosinec 2016 Originál dálka nebo dodělaná? Je možné že zůstává uvízlé relé. Citovat
Miloslav Janda Vloženo 12. Prosinec 2016 Autor Vloženo 12. Prosinec 2016 Originalni dalka. Ok, rele, ale ktere? Jedine co me napada, tak vymenit prerusovac blinkru. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.