Publikováno Listopad 7, 20168 r Cau lidi mam dotaz jestli zadni loketni operka u supa jde slozit jen tak kak je na foto. Doma mame jeste 2octu facelift a tam jde ta operka krasne dolů ale u supa tj nejak ve vzduchu furt.
Listopad 7, 20168 r No pokud sklápíš se skivakem, což děláš ty, tak to víc nejde, máme taky SII a OII a u octávky to jde trošku víc, tady kvůli sedáku to nejde ...
Listopad 7, 20168 r @Froli jinými slovy - pokud chceš sklopit loketní opěrku, tak to děláš špatně. Tohle zacvakni celý nazpátek a jen zatáhni za opěrku.
Listopad 7, 20168 r Autor Přesně o to mi šlo sklopení se skivakem. Je to pěkně blbě udělaný oproti octavii teda. Díky za info že ta na blbé máme všichni :-)
Listopad 7, 20168 r Je to superb ne náklaďák, na lyže máš mít rakev :-) Já i když jezdím na lyže ve dvou nebo ve třech, tak je do auta necpu ...
Listopad 7, 20168 r Tak já ji na první lyže většinou nandam a sundam s koncem sezony, ten půl litr navíc ve spotřebě nevadí a vadí mi že z kyzi teče voda a ta je pak chtě nechtě v autě, ale to je již mimo téma... :-)
Listopad 8, 20168 r Tak troje lyže tam dáš a k čemu by ti bylo, že to bude v rovině se sedačkou? Stejně tam je schod mezi podlahou kufru a spodní hranou toho otvoru na lyže, takže budou lyže v nějakém úhlu mířit nahoru... Navíc, pokud jedete ve třech, tak je vzhledem k cestujícímu vzadu daleko komfortnější sklopit tu 1/3 opěradla a nechat mu trochu místa, než aby měl otlačeno ruku od lyží.
Listopad 8, 20168 r @janmatejicek Souhlas, pokud jede člověk ve třech a nechce teda vozit rakev, tak lepší sklopit 1/3 než používat skibox. Navíc teda nevím jak u SII, protože já to nezkoušel, ale u SI šlo skiboxem protáhnout maximálně 2x carvingy, nebo 4x běžky, ale 4x carvingy jsme tam nedostali ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.