kitobos Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 Ahoj mám dotaz,objevil se mi na disleji symbol dvou smotaných drátků na konci rozpojené a 5900 km.Co to znamená díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 To je tedy popis, proč to alespoň nevyfotíš? Žhavení? K čemu slouží manuál k autu? A co ty hrubky v názvu tématu? Ty jsem opravil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 Brzdový světla ti dou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 napadá ma len kontrolka žhavenia,takže napojiť na diagnostiku ..inak je to veštenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.