Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim,

Mám Octavia combi 1,6 75kW, rv 2003, prestavba na LPG . Pri otoceni klicku v zapalovani do pohotovostni polohy se normalne rozsviti kontrolky na palubce, ale pote, kdyz chci zastartovat, tak NIC ! Nic netoci, ani necvakne . Nekdy se stane, ze se dokonce vymazou hodiny, najete km a i radio skoci do SAVE modu s kodem 1000. Palubka ale normalne sviti, ty kontrolky co maji ???  Pote ale normalne nastartuju a odjedu !!

Nekdy se tohle objevi 1 x za rok, minuly tyden mi to udelalo 4x behem jednoho dne ? Jsem uplne zoufalej, manzelka jezdi autem do prace a predstava, ze ji to nekde vykysne na krizovatce je desiva .Diagnostika nic neukazuje vse je OK. Nekdy jsem ze zoufalstvi vyndal a zase dal zpet hlavni pojistky na baterce, ale podle me to nema vliv. Uz jsem presel vsechny kontakty v pojistkove skrince, na baterce a tak, prostrikal kontaktolem, ocistil...NIC, zadna zmena. Mel jsem to u servisaka a rekl mi, ze pokud se mu ta zavada neprojevi, nic s tim nenadela.

Vyzkousel jsem i druhy klic a  ac si myslim ze je to blbost, zatim mi to neudelalo ....

Diky za kazdou radu.

žeby spodná časť spínačky?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.