haceink Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 zdarvím mám superba 1.9 96 kw 2003 a když mi dojde voda v odstřikovači tak se nezobrazi kontrolka nic takže by mě zajimalo jestli tam to čidlo vubec mám nebo nemám mam lepší vybavu . a u předchozího superba ktery býl v zakladní vybavě jsem to měl a kdy došla voda ukazalo to takže jak je to ? díky za informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 někdoji má a někdo zase ne. Vždy by měla být v kombinaci s xenony, resp. ostřikovači světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haceink Vloženo 12. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 Ani u jednoho xenony nejsou a nebyli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 To auto je původem z ČR? V prodejním programu jsem totiž nic nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 Spíš to někdo vypnul ve vagu, protože tam možná měl závadu na tom čidle hladiny. Stejně je to skoro zbytečná kontrolka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haceink Vloženo 14. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 ano puvod cr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 15. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 Pokud máš možnost VAGíny, podívej se na kódování přistrojovky (17) Sečti první dvě čísla.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.