Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Dobrý den, nedaří se mi spárovat nový telefon s androidem a autorádiem Swing v Octavii II. Měl jsem starší telefon a ten spárovaný byl, pak už nešel spárovat a teď jsem si pořídil nový telefon a taky nejde spárovat. Telefon při vyhledávání napíše, že není žádné zařízení s BT v dosahu. V menu rádia mám u volby PHONE zadáno ON, a v memu BT také ON.

Editováno: , autor: Miloskr
Vloženo

Zkus si tu otázku přečíst znovu. Ptal jsem se, jestli auto (kdo, co) najde telefon (koho, co). Tys hledal telefonem auto. Já se ptám, jestli jsi to zkoušel i naopak.

Vloženo

Tak to jsi asi hledal blbě.. 

• Na mobilním telefonu aktivujte Bluetooth® a viditelnost mobilního telefonu.
  • Zapněte zapalování.
  • Na informačním displeji zvolte nabídku Phone (Telefon) - New user (Nový uživatel) a vyčkejte, dokud řídicí jednotka nedokončí hledání.
  • V nabídce nalezených zařízení vyberte Váš mobilní telefon.
  • Potvrďte PIN1.
  • Jakmile se hands-free ohlásí na displeji mobilního telefonu (standardně SKODA_BT), zadejte během 30 sekund PIN1 a vyčkejte, dokud se spojení nenaváže2.
  • Pro dokončení spárování potvrďte na informačním displeji vytvoření nového uživatelského profilu.

Pokud není volné místo pro vytvoření nového profilu, smažte některý z již existujících.

Rád bych pomohl víc, ale jednak jsem v OII už nějakou dobu neseděl a taky jsem měl MF volant. Každopádně o víkendu se k jedné dostanu, tak budu moudřejší. Ale do té doby se to snad vyřeší -_-

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Dobrý den,

Mám Huawei Honor 7, mám tam verzi Android 6. Auto mi najde telefon, ale když ho potvrdím tak mi to po chvíli napíše že není podporovaný telefon.

Máte s tím někdo zkušenost ? Případně jestli je to verzí Androidu ?

Děkuji

• o 5 let později...
Vloženo

Dobrý den mám podobný problém. Odpojil sem telefon od auta a když ho chci znovu sparovat tak mi to píše tohle: ujistěte se, ze zařízení ,,ŠKODA BT”  připravené ke sparovani a poté zkuste Zadat kód znovu. 

kod sem zadával několikrát a furt mi to píše tohle 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...