Miloskr Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 (editace) Dobrý den, nedaří se mi spárovat nový telefon s androidem a autorádiem Swing v Octavii II. Měl jsem starší telefon a ten spárovaný byl, pak už nešel spárovat a teď jsem si pořídil nový telefon a taky nejde spárovat. Telefon při vyhledávání napíše, že není žádné zařízení s BT v dosahu. V menu rádia mám u volby PHONE zadáno ON, a v memu BT také ON. Editováno: 14. Listopad 2016, autor: Miloskr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 A auto telefon taky nenajde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloskr Vloženo 14. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 A co to je autotelefon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Zkus si tu otázku přečíst znovu. Ptal jsem se, jestli auto (kdo, co) najde telefon (koho, co). Tys hledal telefonem auto. Já se ptám, jestli jsi to zkoušel i naopak. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloskr Vloženo 14. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Promiň. Nezkoušel, nevím jak na autě nastavit vyhledávání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Pokud máš multifunkční volant, tak stačí de facto zmáčknout "telefon" na něm. Pokud ne, tak přes páčku stěračů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloskr Vloženo 14. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Multifunkční volant nemám, takže zkusím přes páčku a MULTIDOT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 *MAXIDOT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloskr Vloženo 14. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Tak jsem prošel i návod, ale nenašel jsem nikde jak spustit spárování z auta. Píše se tam jen o párování, kdy se spustí vyhledávání z telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Tak to jsi asi hledal blbě.. Na mobilním telefonu aktivujte Bluetooth® a viditelnost mobilního telefonu. Zapněte zapalování. Na informačním displeji zvolte nabídku Phone (Telefon) - New user (Nový uživatel) a vyčkejte, dokud řídicí jednotka nedokončí hledání. V nabídce nalezených zařízení vyberte Váš mobilní telefon. Potvrďte PIN1. Jakmile se hands-free ohlásí na displeji mobilního telefonu (standardně SKODA_BT), zadejte během 30 sekund PIN1 a vyčkejte, dokud se spojení nenaváže2. Pro dokončení spárování potvrďte na informačním displeji vytvoření nového uživatelského profilu. Pokud není volné místo pro vytvoření nového profilu, smažte některý z již existujících. Rád bych pomohl víc, ale jednak jsem v OII už nějakou dobu neseděl a taky jsem měl MF volant. Každopádně o víkendu se k jedné dostanu, tak budu moudřejší. Ale do té doby se to snad vyřeší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 15. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 Je dobré věděti o jaký telefon a o jakou jednotku se jedná, z toho tu někteří dokáží poradit. Může to být nekompatibilitou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloskr Vloženo 15. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 Telefony už jsem zkoušel dva Samsung Galaxy SIII mini a Asus Zenfone 3 Max. Jednotkou myslíš co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloskr Vloženo 15. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 Na Maxidotu se mi v hlavní nabídce nabídka Phone vůbec nezobrazí. Je tam jen MFD, Audio a Nastavení. Ale starý telefon jsem přes BT používal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 15. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 Jednotkou mysli BT jednotku, ktera je umistena pod sedadlem spolujezdce. Je na ni cislo, tak ho sem napis (napr. 5P0 862 335 B). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloskr Vloženo 15. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 Tak jsem nakonec zajel do Škodovky a řekli mi, že je to asi vadná BT jednotka, cena nové 14.500,-Kč. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KremrM Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Dobrý den, Mám Huawei Honor 7, mám tam verzi Android 6. Auto mi najde telefon, ale když ho potvrdím tak mi to po chvíli napíše že není podporovaný telefon. Máte s tím někdo zkušenost ? Případně jestli je to verzí Androidu ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 O kousek výš se píše že je třeba znát o jakou jednotku se jedná a LucasCZ popisuje kde ji najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro1302 Vloženo 23. leden 2023 Sdílet Vloženo 23. leden 2023 Dobrý den mám podobný problém. Odpojil sem telefon od auta a když ho chci znovu sparovat tak mi to píše tohle: ujistěte se, ze zařízení ,,ŠKODA BT” připravené ke sparovani a poté zkuste Zadat kód znovu. kod sem zadával několikrát a furt mi to píše tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.