Přejít na obsah

Miloskr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Miloskr

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Díky - podle štítku jsou to B : Bi-xenonové světlomety s funkcí AFS + Smart Light Assist – dálková světla s dynamickou korekcí světelného paprsku - kod dilu konci B
  2. Ahoj, jak určím jaký typ svetel mám na autě? Dá se to nějak určit podle kódu v Návodu k obsluze? Díky
  3. Dobrý den, řeším podobný podobném. Nevím jak spárovat klíč s uživatelem. Podle návodu se mi nedaří najít to nastavení. Máte nějakou radu? Děkuji
  4. Dobrý den, má někdo zkušenost s dovozcem Autodraft? Popř. koho byste doporučili na koupi tak 3 roky staré Octavie nebo Superbu s nájezdem kolem 100 tisíc km?
  5. Prosím o radu, zda je možné vyměnit v Octavii II rok 2005 autorádio Škoda music system 411 za Swing z Octavie II rok 2008? Předem děkuji za radu.
  6. Tak jsem nakonec zajel do Škodovky a řekli mi, že je to asi vadná BT jednotka, cena nové 14.500,-Kč. :-(
  7. Na Maxidotu se mi v hlavní nabídce nabídka Phone vůbec nezobrazí. Je tam jen MFD, Audio a Nastavení. Ale starý telefon jsem přes BT používal.
  8. Telefony už jsem zkoušel dva Samsung Galaxy SIII mini a Asus Zenfone 3 Max. Jednotkou myslíš co?
  9. Tak jsem prošel i návod, ale nenašel jsem nikde jak spustit spárování z auta. Píše se tam jen o párování, kdy se spustí vyhledávání z telefonu.
  10. Multifunkční volant nemám, takže zkusím přes páčku a MULTIDOT.
  11. Promiň. Nezkoušel, nevím jak na autě nastavit vyhledávání.
  12. Dobrý den, nedaří se mi spárovat nový telefon s androidem a autorádiem Swing v Octavii II. Měl jsem starší telefon a ten spárovaný byl, pak už nešel spárovat a teď jsem si pořídil nový telefon a taky nejde spárovat. Telefon při vyhledávání napíše, že není žádné zařízení s BT v dosahu. V menu rádia mám u volby PHONE zadáno ON, a v memu BT také ON.
×
×
  • Vytvořit nový...