motokuba Vloženo 16. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2016 Ahoj, měl bych dotaz, nedávno (asi tak 3měsíce zpátky) mě montovali tempomat do Superba 2,8 V6 automat, vše bylo v pohodě, ale asi pak po měsíci se mi začal samovolně vypínat (žije si svůj život). Stává se to takto: Normálně se rozjedu na nějakou rychlost zmáčknu tempomat a auto normálně jede "samo" a pak, není to dáno po jaké době či kilometrech, auto cukne, automat podřadí, tím se zvednou otáčky a tempomat se vypne... Někdy tempomat nejde ani zapnout, třeba i 2 dny to nejde a pak třetí den funguje normálně, aniž by se vypnul.... Byl jsem na diagnostice a měl jsem chybu VAG 16885, je to podle všeho čidlo ujetých km (vyměnil jsem za origo 1000Kč) a stále to dělá. Jednou tam byla chyba spínače brzdového světla, ale pak už nikdy nebyla. Máte nějaký tip? Je tam i nějaké jiné čidlo na rychlost? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balubalu Vloženo 17. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2016 Ahoj, ten spínač brzdového světla bych nepodceňoval je to kravina za 300 kacek a umí to udělat pěknou paseku, mi to vypisovalo nefunkční abs a esp ale mám manuální převodovku nevím co to dělá za paseku v kombinaci s automatem a tempomatem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 Nepřezouval jsi nedávno auto? Nemáš náhodu na předku více sjeté pneu, než na zadku (nebo obráceně)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motokuba Vloženo 20. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2016 Tak už jsem na to přišel :-) vypíná to nedávno montované Bluetooth Handsfree Parrot Mki9100, takže to odvezu zpět, ať mi to namontují správně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 20. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2016 Co je to za nesmysl? Tyhle věci spolu nemají absolutně nic společného, ani co se týká zapojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motokuba Vloženo 20. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2016 To mi pán, který mi montoval parrot taky říkal :-D ale světe div se :-) asi má :DD Jamile je namontován displej od Parrtotu a tudíž je i zapnutý tak to dělá tyto věci, dokonce jsem si přes parrot pouštěl písničky takže teď už vím proč mitemppomat nešel i 2 dny zapnout (jelikož se mi od nastartování, zapnulo přehrávání na parrotu) Mám to odzkoušené, v pátek jsem jel do Ústí na otočku cca 1000Km a bez jediného problému :-) jelikož byl parrot vypnutý :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 20. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2016 Stejně je to divné, to mě snad napadá jediná chyba, a to v napájení. Prostě elekrikář našel nějaké napětí, bylo mu jedno, odkud vede a napojil se na něj?! A napojil se na tempomat? Buď nesmysl, nebo prasárna od jednoho z těch, kteří montovali buď tempomat nebo Parrot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.