gribo Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Zdravím, nikde jsem nemohl nalézt přesnou odpověď na můj problém a tak se vyjádřím do nového příspěvku. Mám takový problém který mohl způsobit hned několik věcí a nebo všechny najednou. Pokusím se vypsat všechny. Děje se to, že při menší rychlost (1-3 kvalt 10-40km/h), když chci pouze přibrzdit (např. červená na semaforech v dáli), tak začne intenzivně pulzovat brzdový pedál a je slyšet takový zvláštní bouchající, kousající zvuk. Někdy je to lehké, někdy ale brutální,jako když se stříli z kulometu, to se brzdový pedál jakoby zakousne v určitý poloze a musím ho více prošlápnout, aby to šlo zabrzdit. Nicméně při prudším brzdění to jde v pořádku, prostě jenom v cca první až druhý čtvrtině pedálu. Možné přičiny, možná to s tím má něco společného, možná ne: - měněný pravý brzdový třmen - měněná komplet pravá poloosa - prudké zašlápnutí brzdy při rychlosti cca 70km/h (blbec vlítnul do křižovatky) - Brutální pískání brzd taky při sešlápnutí brzdy do první poloviny - bouchání (rameno?) do podvozku při najetí na nerovnost - auto se stáčí mírně doleva (jiná poloosa >geometrie?) Za každé rady či tipy budu moc vděčný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.hanel Vloženo 12. Duben 2017 Sdílet Vloženo 12. Duben 2017 tahnuti doleva znamena, ze to jeden trmen brzdi vic jak druhy, .poloosa s tim nema nic spolecneho. bouchani vetsinou dela ulozeni tlumicu, pokud je to kybl auto, tak i spodni cep, .brzdove trmeny musi brzdit stejne, je mozne, ze je to zavzdusnene, nebo jeden je v lepsim stavu jak druhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.