sopomi Vloženo 27. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 Zdravím, má někdo zkušenosti jak přehrávat videa na radiu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 27. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 To by aj mna zaujimalo ci sa to da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 27. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 Tusim som o tych moduloch videl ruske a polske videa na ytube, je aj na dvbt, ale asi to nebude lacna vec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpík Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 Tuším že cena byla něco okolo 15000 - 20000 tisíc v českých. Mám ten dojem že u nás to prodává Zenec.cz Na jejich stránkách určitě bude i seznam dealerů a montážních techniků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 Modul Adaptiv od Zenecu jsem dával do Passatu,funguje perfektně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JUICE. Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 Mě by zajímalo jestli to někomu jde přes mirrorlink, a bez trhání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helmic-Svk Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Ja mám Xperiu z5 compact a celkovo prenos obrazu cez mirrorlink nieje plynulý, videá tým duplom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.