Mnoo Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 Dobrý den. Mám Škodu Felicii 1.3 hatchback r.v.2001, vybila se mi baterie, po nabití a zapojeni zpět do vozu začal houkat alarm, nešel vypnout a nevím, jak jej deaktivovat. Napadlo mne zkusit pojistkovou a reléovou skříňku, vypnout a zapnout pojistku 15 A. Nebo je i jiné řešení? Jak jej mohu úplně vyřadit? Hlavně ať už nehouká .... :-D Problémem je, že nevím, jaký typ alarmu je v autě . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sotek Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 Pokud máš origo alarm, tak jednotka je za baterií a deaktivuje se speciálním klíčkem. Nicméně si myslím, že po aktivaci alarmu by měl jít deaktivovat normálně ovladačem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mnoo Vloženo 8. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 Mám, ale nemám klíček, bývalá majitelka ho prej nemá. Zkusila jsem dálkový ovládání a pomohlo to, ale mám obavu, že je to pouze dočasné řešení a při příštím vyndání baterie na nabití bude houkat nanovo :-D :-D Každopádně moc děkuji za radu :-) Skutečně pomohla :-) alespoň zatím tedy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.