cosby Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 http://www.metacafe.com/watch/128498/911_crash/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 viděl jsem a doporučuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Já taky, co tě na tom tak zaujalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 Me celkem zaujalo, jak to bylo dlouhy, stale jsem cekal nejakou vetsi akci a nakonec - TUK.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 přesně... zaujalo mě že celkem celou dobu jede bez chyb a potom taková pitomá chybička... ale myslim že to bylo způsobeno hlavně vysokou rychlostí a jak šel pozdě na brzdy... jinak mě zaujali ty zuby v převodovce... na té pětce má přímé zuby a je to dost rachot když jí zařadí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 přesně... zaujalo mě že celkem celou dobu jede bez chyb a potom taková pitomá chybička... ale myslim že to bylo způsobeno hlavně vysokou rychlostí a jak šel pozdě na brzdy...jinak mě zaujali ty zuby v převodovce... na té pětce má přímé zuby a je to dost rachot když jí zařadí... hlavně se v té levotočivé zatáčce a po horizontu dostal na bláto na pravé krajnici a pak už se nedalo rovnat ani brzdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.