cosby Vloženo 29. Září 2006 Vloženo 29. Září 2006 http://www.metacafe.com/watch/128498/911_crash/ Citovat
Davon Vloženo 30. Září 2006 Vloženo 30. Září 2006 Me celkem zaujalo, jak to bylo dlouhy, stale jsem cekal nejakou vetsi akci a nakonec - TUK.. Citovat
Lewis Vloženo 30. Září 2006 Vloženo 30. Září 2006 přesně... zaujalo mě že celkem celou dobu jede bez chyb a potom taková pitomá chybička... ale myslim že to bylo způsobeno hlavně vysokou rychlostí a jak šel pozdě na brzdy... jinak mě zaujali ty zuby v převodovce... na té pětce má přímé zuby a je to dost rachot když jí zařadí... Citovat
Fíla Vloženo 30. Září 2006 Vloženo 30. Září 2006 přesně... zaujalo mě že celkem celou dobu jede bez chyb a potom taková pitomá chybička... ale myslim že to bylo způsobeno hlavně vysokou rychlostí a jak šel pozdě na brzdy...jinak mě zaujali ty zuby v převodovce... na té pětce má přímé zuby a je to dost rachot když jí zařadí... hlavně se v té levotočivé zatáčce a po horizontu dostal na bláto na pravé krajnici a pak už se nedalo rovnat ani brzdit Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.