Ferry97 Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 Zdravím , na dvojkové fabii (2010 po FL ) jsem zjistil, že když dám na spouštěči světel prostřední polohu (obrysová světla) tak se zapne podsvícení tlačítek v interiéru ale venkovní obrysovky nesvítí, až po zamknutí ovladačem se cca po 30 vteřinách rozsvítí , když auto odemknu tak hned zhasnou, když otočím na polohu potkávacích ( s vypnutým zapalováním ) světel svítí hned. Pokud bych ale chtěl se zapnutým zapalováním zapnut jen parkovačky (třeba když čekám u přejezdu) tak se mě to nepodaří, takže musím vypnout motor nebo oslňovat auta v protisměru a nebo být úplně neosvětlen (kromě tlačítek v interieru) Má s touhle poruchou někdo zkušenost ? Jinak pojistky jsou ok a všude mám homologované 5W žárovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Co centrál? Není dodo? Nebo denní svícení? Nemáš něco dodělanýho a zásah kutila? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferry97 Vloženo 30. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Central i svícení je origo, dodělávalo se tam handsfree a asi měnila baterka . A ještě mě nefunguje druhá poloha u vysouvání okénka (AUTO)řidiče , musím spínač držet , když okno zasouvám tak není problém . Jinak všechno v cajku, je to ale vůz z bazaru takže přesnou historii nemám . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferry97 Vloženo 4. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 V 30. 11. 2016 at 12:52, Luďa napsal: Co centrál? Není dodo? Nebo denní svícení? Nemáš něco dodělanýho a zásah kutila? Central i svícení je origo, dodělávalo se tam handsfree a asi měnila baterka . A ještě mě nefunguje druhá poloha u vysouvání okénka (AUTO)řidiče , musím spínač držet , když okno zasouvám tak není problém . Jinak všechno v cajku, je to ale vůz z bazaru takže přesnou historii nemám . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 To vypadá jak když tam je daný rozpojovací relé. To chce eletrikáře co se vyzná a proměřovat.. O oknech tu bylo téma, kde se řešil stejnej problém. Ale prvně bych zkusil nastavit koncový polohy okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.