Přejít na obsah

Obrysová světla blbnou

Ferry97

Doporučené příspěvky

Zdravím , na dvojkové fabii (2010 po FL ) jsem zjistil, že když dám na spouštěči světel prostřední polohu (obrysová světla) tak se zapne podsvícení tlačítek v interiéru ale venkovní obrysovky nesvítí, až po zamknutí ovladačem se cca po 30 vteřinách rozsvítí , když auto odemknu tak hned zhasnou, když otočím na polohu potkávacích ( s vypnutým zapalováním ) světel svítí hned. Pokud bych ale chtěl se zapnutým zapalováním zapnut jen parkovačky (třeba když čekám u přejezdu) tak se mě to nepodaří, takže musím vypnout motor nebo oslňovat auta v protisměru a nebo být úplně neosvětlen (kromě tlačítek v interieru)
Má s touhle poruchou někdo zkušenost ?
Jinak pojistky jsou ok a všude mám homologované 5W žárovky 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Central i svícení je origo, dodělávalo se tam handsfree a asi měnila baterka . A ještě mě nefunguje druhá poloha u vysouvání okénka (AUTO)řidiče , musím spínač držet , když okno zasouvám tak není problém . Jinak všechno v cajku, je to ale vůz z bazaru takže přesnou historii nemám .

Odkaz ke komentáři

V 30. 11. 2016 at 12:52, Luďa napsal:

Co centrál? Není dodo? Nebo denní svícení? Nemáš něco dodělanýho a zásah kutila? 

Central i svícení je origo, dodělávalo se tam handsfree a asi měnila baterka . A ještě mě nefunguje druhá poloha u vysouvání okénka (AUTO)řidiče , musím spínač držet , když okno zasouvám tak není problém . Jinak všechno v cajku, je to ale vůz z bazaru takže přesnou historii nemám .

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...