Lívanec Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 (editace) Čau, neřešil jste někdo instalaci polarfisky, mám to v plánu a byl bych rád za každou radu Editováno: 30. Listopad 2016, autor: Lívanec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Má ho mischicka v oktě a pár dalších. Na Octavia Foru bylo tuším celý vlákno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 před 19 hodinami, Lívanec napsal: Čau, neřešil jste někdo instalaci polarfisky, mám to v plánu a byl bych rád za každou radu Přesně podle návodu a nemůžeš udělat chybu - jde jen o rozpojení a spojení konektorů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lívanec Vloženo 1. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Spíš mi tak trošku šlo o to co a jak kde sundat aby se člověk dostal na getway a zbytečně něco nerozebíral, na samotném zapojení nic není když to funguje na bázi bajpásu. Třeba na okty je návod od výrobce. Dneska jsem jí tam úspěšně nainstaloval a je to minutová otázka. Napíšu sem můj postup třeba to někdo časem ocení. první co bylo tak jsem odpojil baterku. OBD zásuvka je schovaná pod rozdělovačem vzduchu z topení nad plynovým pedálem. Je uchyceno jedním šroubem v levé části rozdělovače. Jako nejednodušší cesta jak ho povolit mi přišlo odklopit přihrádku po levé straně volantu a použít dlouhý nástavec T20. Pak jde celý rozdělovač vysadit a člověk se dostane k zásuvce, rozdělovač nemusí úplně ven, já jsem ho jen posunul ke sloupku a už bylo dost místa. Následovalo zapojení a umístění polarfisky, když už bylo všechno dole tak jsem do polarfisky zapojil kabel pro propojení s PC abych si ho natáhl někam kde se k němu dostanu kvůli updatu a podobně, jako nejvhodnější mi přišlo místo za přihrádkou kde jsou umístěna relé. Pak už jen vrátit zpět rozdělovač topení, zaklapnout přihrádku, zapojit baterku a hurá k volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.