Přejít na obsah

Instalace PolarFis

Lívanec

Doporučené příspěvky

Spíš mi tak trošku šlo o to co a jak kde sundat aby se člověk dostal na getway a zbytečně něco nerozebíral, na samotném zapojení nic není když to funguje na bázi bajpásu. Třeba na okty je návod od výrobce.

Dneska jsem jí tam úspěšně nainstaloval a je to minutová otázka. Napíšu sem můj postup třeba to někdo časem ocení. 

první co bylo tak jsem odpojil baterku. OBD zásuvka je schovaná pod rozdělovačem vzduchu z topení nad plynovým pedálem. Je uchyceno jedním šroubem v levé části rozdělovače. Jako nejednodušší cesta jak ho povolit mi přišlo odklopit přihrádku po levé straně volantu a použít dlouhý nástavec T20. Pak jde celý rozdělovač vysadit a člověk se dostane k zásuvce, rozdělovač nemusí úplně ven, já jsem ho jen posunul ke sloupku a už bylo dost místa. Následovalo zapojení a umístění polarfisky, když už bylo všechno dole tak jsem do polarfisky zapojil kabel pro propojení s PC abych si ho natáhl někam kde se k němu dostanu kvůli updatu a podobně, jako nejvhodnější mi přišlo místo za přihrádkou kde jsou umístěna relé. Pak už jen vrátit zpět rozdělovač topení, zaklapnout přihrádku, zapojit baterku a hurá k volantu.

IMG_2455.JPG

WP_20161201_09_07_29_Pro.jpg

WP_20161201_07_56_04_Pro.jpg

WP_20161201_08_18_12_Pro.jpg

WP_20161201_09_46_24_Pro.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...