LukysXR Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 Zdravim všechny majitele OC I 4x4 a zároveň se na vás obracim s radou ohledně zadní nápravy, dělal jsem snad kompletní repas a již po 3 jsem ji znova rozebral a to z důvodu, že mám lehce zadní kola do A. Proběhla výměna ložisrk v nábojích, brzd, trubiček hadiček, stabil. Tyček, pružin, hlavních silenbloků atd. Stále odklony špatne na geometrii. Vím, že to nejde seřizovat, ale pevně věřím, že to něčím lze ovlivnit. Přece to tak z Mladé boleslavi nevyjelo, najde se někdo mezi váma kdo se tim už zabýval a poradí co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukysXR Vloženo 4. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukysXR Vloženo 28. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2016 Vzhledem k tomu, že nikdo neporadil, žádné řešení, tak jsem se rozhodl zakoupit 2ks nových ramínek a vyrobit si na nich na každou stranu seřizování odklonů kol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miggy Vloženo 13. leden 2017 Sdílet Vloženo 13. leden 2017 Ahoj Mám rovnaký problém ako Ty. Namontoval som aj nové priečne ramená na jednej strane, ale odklon stále vychádza na -2°. A taktiež neviem, ako to upraviť do predpísaného stavu, teda ±30´. Ak máš náhodou odfotené to nastavovanie odklonu kolies, hoď sem pár fotiek. Ináč čo som pozeral, tak viaceré oktávie 4x4 majú tento problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukysXR Vloženo 14. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2017 Nejlepší řešení, dodělat to co v Mladé Boleslavi zapoměli. Ja po všem co jsem vyměnil snad vše. Započal tuto práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukysXR Vloženo 14. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2017 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miggy Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 Nuž nakoniec som to vyriešil takto: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machan Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 zdarec a místo kterého ramena to daváte vrchní nebo spodní? Chci to udělat přes ten jeden štoub středovy...ale jak to udělat? tam by měl byt jeden závit opačny...pokud tomu dobře rozumim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miggy Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 Nazdar Ak to spravíš tak, ako píšeš, tak jeden závit musí byť opačný (tak ako na napínači lana). Osobne som neveril možnosti rozpílenia ramena a zvarenia ho späť a tak som zvolil inú možnosť (viď. obrázky vyššie). Je to síce náročnejšie na konštrukciu, ale verím tomu viacej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machan Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 a teda na kterem rameni to mas? Vrchni nebo spodni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miggy Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 Aha prepáč. Neodpovedal som na základnú otázku Je to spodné rameno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtěch Bdžoch Vloženo 30. Září 2018 Sdílet Vloženo 30. Září 2018 (editace) Zdravím, řeším teď stejný problém na své 1.8t 4x4 combi. Myslel jsem si, že problém vyřeší nové silentbloky, ale nic. :( Nicméně! Zjistili jsme že horní ramena jsou kratší než spodní díky čemuž může vznikat odklon ( horní krátké ramínko přitahuje vrch a spodní dlouhé zase odtlačuje). Napadá mně tedy prasárna... PROHODIT RAMÍNKA? :D Velikosti ramen : 555mm spodní a 517mm horní Editováno: 30. Září 2018, autor: Vojtěch Bdžoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miggy Vloženo 30. Září 2018 Sdílet Vloženo 30. Září 2018 (editace) Keď som kupoval ramená ja, tak boli obidva rovnaké. V dielenskej príručke som síce čítal, že by mali byť rozdielne, ale nebolo to tak. Obidva sa predávali pod tým istým označením / kódom. Možno originálne sú také, ako píšeš, ale druhovýroba na tom bola trošku ináč :( Editováno: 30. Září 2018, autor: miggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.