Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Na mém screenu výše je to vidět, kudy se tam dostat ve VCDS a jaké hodnoty to jsou ;) v novém VCDS už je i vyhledávání, tak to nedá moc práce to najít...

Jinak abych dal aktuální zpravodajství:

Zkouším různé kombinace co by to mohlo dělat. Sundal jsem z masky zimní clonu, jestli náhodou nebrání čerstvému vzduchu. Zároveň proběhla regenerace DPF a zdálo se mi, že to cuká o dost míň, teď ale jak se filtr zase zanáší, tak se to vrací. Ale třeba to je jen souhra náhod. Na aktuální nádrž jsem nalil Liqui Moly čistič, o kterém jsme se bavili výše a uvidíme, jak to dopadne :)

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Jen opět pro info, vyjel jsem nádrž Liqui Moly, udělal jsem experimenty s Vifem a je to stále stejné. Jak hodnoty vstřiků, tak cukání... Jinak auto funguje skvěle...

Jestli budu mit v létě čas, tak přemýšlím, že bych zkusil nechat updatovat soft v ECU, jestli to jen není bug...

Vloženo

Jezdí to super. Nemám přímé porovnání, ale myslím že jo. Nemám sice tolik Nm, ale výkonu cca stejně, možná víc. A auto je lehcí a motor je ochotnější... Za mě mohu jedině doporučit a lituju, že jsem to udělal až po 80k km :)

Vloženo

Mě se do toho nechce hlavně kvůli kouřivosti. 1.6 TDI sami o sobě mají vysokou kouřivost, chip jí ještě o stejné procento zvedne... bude víc namáhaný DPF, potřebuji aby mi auto co nejdéle vydrželo i když musím říct že sem tam mi ten výkon chybí...

Vloženo

Nevím podle čeho soudíš, že mají 1.6 vysokou kouřivost? DPF filtry jsou oproti předchozím 1.9 v podstatě bezproblémové...

Já DPF docela bedlivě sleduju a po a před chipem jsem si nevšiml nějaké změny. Regenerace probíhají stále stejně mezi 500km teď v zimě a 700-800km v létě. A jsou stále stejně bezproblémové. Pokud je chip dobře udělaný, tak se kouřivost nijak výrazně nezvedne.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...