Prosinec 29, 20168 r Autor Na mém screenu výše je to vidět, kudy se tam dostat ve VCDS a jaké hodnoty to jsou v novém VCDS už je i vyhledávání, tak to nedá moc práce to najít... Jinak abych dal aktuální zpravodajství: Zkouším různé kombinace co by to mohlo dělat. Sundal jsem z masky zimní clonu, jestli náhodou nebrání čerstvému vzduchu. Zároveň proběhla regenerace DPF a zdálo se mi, že to cuká o dost míň, teď ale jak se filtr zase zanáší, tak se to vrací. Ale třeba to je jen souhra náhod. Na aktuální nádrž jsem nalil Liqui Moly čistič, o kterém jsme se bavili výše a uvidíme, jak to dopadne
Únor 25, 20178 r Autor Jen opět pro info, vyjel jsem nádrž Liqui Moly, udělal jsem experimenty s Vifem a je to stále stejné. Jak hodnoty vstřiků, tak cukání... Jinak auto funguje skvěle...Jestli budu mit v létě čas, tak přemýšlím, že bych zkusil nechat updatovat soft v ECU, jestli to jen není bug...
Únor 25, 20178 r Autor Jezdí to super. Nemám přímé porovnání, ale myslím že jo. Nemám sice tolik Nm, ale výkonu cca stejně, možná víc. A auto je lehcí a motor je ochotnější... Za mě mohu jedině doporučit a lituju, že jsem to udělal až po 80k km
Únor 26, 20178 r Mě se do toho nechce hlavně kvůli kouřivosti. 1.6 TDI sami o sobě mají vysokou kouřivost, chip jí ještě o stejné procento zvedne... bude víc namáhaný DPF, potřebuji aby mi auto co nejdéle vydrželo i když musím říct že sem tam mi ten výkon chybí...
Únor 26, 20178 r Autor Nevím podle čeho soudíš, že mají 1.6 vysokou kouřivost? DPF filtry jsou oproti předchozím 1.9 v podstatě bezproblémové... Já DPF docela bedlivě sleduju a po a před chipem jsem si nevšiml nějaké změny. Regenerace probíhají stále stejně mezi 500km teď v zimě a 700-800km v létě. A jsou stále stejně bezproblémové. Pokud je chip dobře udělaný, tak se kouřivost nijak výrazně nezvedne.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.