luckyluck Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 zase jeden z hloupých dotazů, ale vždycky se raději nejdřív ptám, než abych udělal nějakou botu.. mám menší "škrábanec" na nárazníku, ale je to hlavně lak auta které mě "objelo".. chtěl bych to nějak zahladit, takže se ptám, jak nejlépe sundám ten záškodnickej lak, abych to případně mohl opravit tužkou a rozleštit. mám doma nějakou "pastu" turtlewax na oživení laku, ale nevím jestli je to zrovna to pravé.. díky, jistě už máte podobné zkušenosti, tak poradíte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 (editace) Na "cizí" barvu hodně pomáhá Tempo...většinou tim dostaneš všechno pryč, bohužěl to neumí opravit promáčkliny,, Editováno: 29. Září 2006, autor: OloZX6R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 Existuju aj jemnejsie veci ako Tempo. Ja mam na podobne pripady lestenku od Sonaxu a uz dva krat som ju pouzil na odstranenie cudzej farby k spokojnosti. Aj ked by som bol spokojnejsi keby som ju nemusel nikdy pouzit. Niektori ludia su proste svine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 30. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2006 můžeš prosím napsat (nebo někdo jinej) přesný název nějaké té leštěnky. Třeba sonax dělá někol stupňů agresivity, tak co zrovna ty používáš.. P.S. jo, lidi jsou svině, ale stát se to může každému, i já jsem jednou odřel při parkování auto, a věřte, bylo mi z toho hodně smutno. Ale stačí dát za stěrač lístek s telefonem., né že by to dotyčnému zrovna pomohlo, ale je to slušnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonjouda Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Já jsem použil na škrábance leštěnku Wax- Polish od RIWAXu a šlo to pěkně rychle rozleštit. Po škrábancích není ani stopa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.