perceptio Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 (editace) Zdar všichni. Mám takový specifický problém. Již hodně dlouho řeším takový nepříjemný zvuk vpředu dole, cca v prostoru nápravy... Zajímavé je, že to je slyšet jen v zimě (cca pod 5 °C nejvíce v mrazech), když je teplo tak ne! A je to jen když přejedu např. jen nějakou "vanu" na silnici nebo retardér, prostě, když se auto zhoupne. A udělá to takový jen jako škrabavý zvuk. Něco jako chřř-chřř. Když s autem houpu na místě tak nic. Kosti a uložení stabíku měněno cca před dvěma lety, tak si myslím, že tím to nebude. Uložení tlumičů a tlumiče také zánovní. Pak se měnilo zadní uložená ramene a čepy. Přední silentblok ne, tak jestli ten... Nebo by to mohl být silentblok motoru, převodovky...? Co myslíte? Najeto 160 tis. Díky! Editováno: 7. Prosinec 2016, autor: perceptio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yodiak Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 tak tohle mi dela zas na zadku vymenil jsem tlumice dorazy prachovku a ted když prejedu retarder tak je to hroznej zvuk když jedu sam a zadek není zatíženej tak nic ale jak si dozadu sedne clovek tak to tam ten zvuk je myslim ze to jsou ty prachovky nebo poradte prosím stve me to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.