Přejít na obsah

perceptio

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení perceptio

  1. Jak drží dole v podlaze tento držák palivového vedení? Je kousek od nádrže. Nevidím žádný šroub nebo podobně. Děkuji
  2. Ahojte. Neví někdo jaký je odstín RAL šedé barvy na origo kolech Superb 2? Myslím ten vnitřek disku. Zvenku je stříbrná.... Ale vnitřní část je nějaká šedá. Diky.
  3. perceptio

    Vibrace volantu

    Tak se zdá, že u mne problém vyřešen! Doufám. Ťuk, ťuk. Prostě jsem koupil nové gumy. Je to k posrání, ale zkusil jsem to. Ale tentokrát 91H namísto 94V (XL). Podle mě tomu nesedí právě ten vyšší index.
  4. Zdravím. Dá se nějak deaktivovat, to, že jakákoli úprava ventilace se projeví i zobrazením na displeji rádia? Já to nepotřebuju. V nastavení rádia jsem to nenašel. Sice v manuálu o tom něco píšou, ale jak hledám, tak stále nenalézám.
  5. Mě skákaly nové právě. Valeo, pak nějaké Denckerman. Ale teď zatím dobrý. Já jen, abych neměnil zbytečně ramena za 1500Kč jedno... Jinak ptal jsem se ve Škodovce a ten úhel se už neseřizuje, že to právě rovnou mění celé 🙄😆
  6. Proto mě hlavně zajímalo, jak to maji ostatní na svých autech. Jestli je problém v ramenech nebo jinde. Jak říkám, teď Bosch nekáčou zatím. Ale kdyby pak začaly.
  7. Právě že skáčou. Resp.skákaly. Až teď konečně Bosch nekáčou, ale uvidíme na jak dlouho. Před tím Valeo i jiný značky a skákaly.
  8. No, že nebude kolmo ten břit to jo, to je mi jasné. To opravdu ani nejde. Ale jde mi o to těleso stěrače. Viděl jsem to u jiných aut a bylo to většinou vodorovně. Pak má ten břit právě prostor se překlápět při pohybu nahoru/dolů. Proto mě zajímalo, jak to mají ostatní majitele SupaII.
  9. Ahoj. Můžete prosím kouknout jak máte svoje přední stěrače (ty lišty) vůči sklu? Já je nemám vodorovně a nevím, jestli je to špatně 😁. Přijde mi, že by měly spíš být vodorovně . Díky
  10. perceptio

    Vibrace volantu

    Tak když si vzpomeneš, tak sem pak určitě napiš zkušenosti s novýma gumama 😉. Ta sbihavost by třeba taky možná mohla pomoct. Zní to i poměrně logicky... Ale nečekal jsem, že něco takový budu řešit u superba. Mám ho chvíli a tohle je docela zklamání. Jinak super auto.
  11. perceptio

    Vibrace volantu

    Tak za zkoušku by to třeba stalo, mohl by to být zajímavý pokus. Člověk by musel sehnat trubku vnitřního průměru o průměru týče a říznout ji napůl... Já spíš ale ještě zkusím tu vyvažovačku s přítlačným válcem jako takový poslední pokus udělat něco s gumama. Pak půjdu případně dál... Nebo koupím nové gumy. A už asi ne XL, ale dal bych 91H. V TP je mám zapsané taky.
  12. perceptio

    Vibrace volantu

    To je potom opravdu škoda. Ale to člověk nemůže tušit. Naštěstí existují tyhle fóra pro ostatní. Zkoušel jsem s radami i skupinu na facu a tam jsem se moc nedozvěděl. Ještě zkusím asi toho Huntera no. V Č. Budějovicích ho nemáme, co jsem koukal. Zkusím jinde.
  13. perceptio

    Vibrace volantu

    Každopádně se to bude tedy všechno opravdu odvíjet od kol. Potom ale ti, co vyměnili nápravnici za hliníkovou, tak se dá říct, že i trochu zbytečně. Resp.se vyřešil jen následek ne příčina. Ale zase hliník je furt lepší než plech.
  14. perceptio

    Vibrace volantu

    No ale je pak zajímavé, že jak uvádí LukasLP, že měl jednu sadu kol, na Octavii OK a na Supovi vibrovala... Každopádně vypadá to, že příčina bude u kol.
  15. perceptio

    Vibrace volantu

    Takže stačilo poštelovat na Hunterovi nebo odhalil ty chyby a pneu šly pryč za jiné...? Nechce se mi zrovna moc kupovat další gumy...
×
×
  • Vytvořit nový...