Romejn Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 Ahoj,jen se pozeptám jestli někdo náhodou neřešil topení,už delší dobu mi supík netopí mám motor 2,5 120kw mám nové rozvody,nová pumpa a termostat ale stále to topí jen strašně málo musím tomu pořádně naložit aby to tršičku začlo topit,jakmile zastavím a motor de na volnoběh tak de vlažnej vduch přitom teplota nastavena na 29.Netušíte kde by mohl bejt problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 Pokud je nový termost opravdu funkční (teplota ukazuje 90), tak máš špatnou klapku topení. Možná špatné čidlo teploty v topení Musíš na diagnostiku, tam se to ukáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 8. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 (editace) taky mě to napadlo ta klapka,a diagnostika nic neukazuje tu mám doma,budu pátrat po té klapce která to je ta klapka?V85? Editováno: 8. Prosinec 2016, autor: Romejn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 (editace) Spíš V68. Radši bych fyzicky zkontroloval, jestli opravdu otvítá. No napadlo mě ještě před tím: ošahej hadice, které vedou z motoru do topení (při provozní teplotě). Pokud budou horké, bude problém na 90% v té klapce. Pokud ne, bude chyba na motoru V68 má červenou barvu. Také mě ještě napadlo udělat základní nastavení Editováno: 9. Prosinec 2016, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 9. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 (editace) Jo s těma hadicemi to už jsem jednou na ně sahal a byly teplé né horké ale teplé,ale to nebyla provozní teplota ale zítra jedu dálkovou tak to pak zjistím.To základní nastavení se dělá jak?už jsem o tym někde četl ale nedozvěděl jsme se detajly.Jinak děkuji předem za odpovědi každá rada se cení. Editováno: 9. Prosinec 2016, autor: Romejn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 jednoduše: Ve VAGíně si najeď na topení (08) a poveď základní nastavení ve sklupině 000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Pokud to auto při jízde a ot motoru topí normálně a pak když zastaví a topení chladne na volnoběžné OT má ucpany kanály v bloku motoru u hlav.Bohužel rozebrat motor vše vyčistit zprůchodnit.už jsem řešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 12. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Ty jo no to je pěkny teda,já musím udělat to základní nastavení těch klapek a pak se bude pokračovat dále zatím jsme se k tomu nedostal ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 před 1 hodinou, Romejn napsal: Ty jo no to je pěkny teda,já musím udělat to základní nastavení těch klapek a pak se bude pokračovat dále zatím jsme se k tomu nedostal ještě To určitě udelej pač u supa a passata odcházej se železnou pravidelností.Pak teprve se uvidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 30. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2016 Zjistil jsem že hadice co vedou od motora do topení tak jedna je horká a druhá vlažná,muže bejt zavzdušněnej radiátor topení?Jinak to základní nastavení jsem ještě neudělal jaksi jsem na to neměl čas,ale co nejdřív to udělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 11. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 Má někdo zkušenost s výměnnou radiátoru topení?je to moc velká operace na vytažení ven z auta?Auto stále netopí a blíží se zima co se týče servomotorků tak ty choděj jak mají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 16. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2021 Caute bando. poradi mi nekdo ? superb 2.5 120kw. auto netopi, voda do radiatoru temer nejde. rozvody delane pumpa dana nova topilo to celou dobu ok aktualne 30 tisic najeto davana kovova pumpa prispevek od satase: ucpane hlavy muze to bejt tento pripad? pokud ano daj se hlavy proplachnout bez demontaze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.