Publikováno Prosinec 8, 20168 r Ahoj,jen se pozeptám jestli někdo náhodou neřešil topení,už delší dobu mi supík netopí mám motor 2,5 120kw mám nové rozvody,nová pumpa a termostat ale stále to topí jen strašně málo musím tomu pořádně naložit aby to tršičku začlo topit,jakmile zastavím a motor de na volnoběh tak de vlažnej vduch přitom teplota nastavena na 29.Netušíte kde by mohl bejt problém?
Prosinec 8, 20168 r Pokud je nový termost opravdu funkční (teplota ukazuje 90), tak máš špatnou klapku topení. Možná špatné čidlo teploty v topení Musíš na diagnostiku, tam se to ukáže
Prosinec 8, 20168 r Autor taky mě to napadlo ta klapka,a diagnostika nic neukazuje tu mám doma,budu pátrat po té klapce která to je ta klapka?V85? Upraveno Prosinec 8, 20168 r od Romejn
Prosinec 9, 20168 r Spíš V68. Radši bych fyzicky zkontroloval, jestli opravdu otvítá. No napadlo mě ještě před tím: ošahej hadice, které vedou z motoru do topení (při provozní teplotě). Pokud budou horké, bude problém na 90% v té klapce. Pokud ne, bude chyba na motoru V68 má červenou barvu. Také mě ještě napadlo udělat základní nastavení Upraveno Prosinec 9, 20168 r od SUP1
Prosinec 9, 20168 r Autor Jo s těma hadicemi to už jsem jednou na ně sahal a byly teplé né horké ale teplé,ale to nebyla provozní teplota ale zítra jedu dálkovou tak to pak zjistím.To základní nastavení se dělá jak?už jsem o tym někde četl ale nedozvěděl jsme se detajly.Jinak děkuji předem za odpovědi každá rada se cení. Upraveno Prosinec 9, 20168 r od Romejn
Prosinec 9, 20168 r jednoduše: Ve VAGíně si najeď na topení (08) a poveď základní nastavení ve sklupině 000
Prosinec 12, 20168 r Pokud to auto při jízde a ot motoru topí normálně a pak když zastaví a topení chladne na volnoběžné OT má ucpany kanály v bloku motoru u hlav.Bohužel rozebrat motor vše vyčistit zprůchodnit.už jsem řešil.
Prosinec 12, 20168 r Autor Ty jo no to je pěkny teda,já musím udělat to základní nastavení těch klapek a pak se bude pokračovat dále zatím jsme se k tomu nedostal ještě
Prosinec 12, 20168 r před 1 hodinou, Romejn napsal: Ty jo no to je pěkny teda,já musím udělat to základní nastavení těch klapek a pak se bude pokračovat dále zatím jsme se k tomu nedostal ještě To určitě udelej pač u supa a passata odcházej se železnou pravidelností.Pak teprve se uvidí.
Prosinec 30, 20168 r Autor Zjistil jsem že hadice co vedou od motora do topení tak jedna je horká a druhá vlažná,muže bejt zavzdušněnej radiátor topení?Jinak to základní nastavení jsem ještě neudělal jaksi jsem na to neměl čas,ale co nejdřív to udělám.
Listopad 11, 20177 r Autor Má někdo zkušenost s výměnnou radiátoru topení?je to moc velká operace na vytažení ven z auta?Auto stále netopí a blíží se zima co se týče servomotorků tak ty choděj jak mají.
Červenec 16, 20214 r Caute bando. poradi mi nekdo ? superb 2.5 120kw. auto netopi, voda do radiatoru temer nejde. rozvody delane pumpa dana nova topilo to celou dobu ok aktualne 30 tisic najeto davana kovova pumpa prispevek od satase: ucpane hlavy muze to bejt tento pripad? pokud ano daj se hlavy proplachnout bez demontaze?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.