kutil001 Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Ahoj všem, chci se zeptat těch co mají Octavii II RS 2.0TDI CR za jak dlouho se jim zahřeje motor na provozní teplotu, mám problém s tím, že jak je pod nulou, např. -2C a více tak se mi auto nechce ohřát na 90 stupňů, trasa: jedu 8km po okreskách přes 2 vesnice a pak 13km po hlavní silnici asi 90km/h, točím kolem 2000ot/min když není teplý motor, ale ten se prostě nechce ohřát, včera jsem nechal vyměnit termostat, ale změna v podstatě žádná, jak je nad nulou, je to lepší, ale celkově mi příjde že se strašně dlouho zahřívá. Předem díky za postřehy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 DSG prevodovka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutil001 Vloženo 14. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 (editace) manuál Editováno: 14. Prosinec 2016, autor: kutil001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 zalezi na charakteru cesty,lehkosti nohy atp,jestli se dostanes na teplotu dle budiku 70-80 stupnu tak dle me normal pokud jedes do max 2tis otacek,posun tu hranici ke trem a bude to lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milman Vloženo 28. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2016 To je úplně normální stav. Mě zahřátí motoru na 80 při venkovní teplotě kolem nuly trvá cca 15km plynulé jízdy (z toho posledních 5 km dálnice). OII RS (CEGA). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.