Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 roky později...
Vloženo

ahoj

Na netu jsem si koupil uplne novy trirameny perforovany volant RS a rad bych ho prehodil za klasicky 4-ramenny.Vim ze by mnel byt odpojen klic atd.,ale pokud my to nebude delat autorizovany servis nebude s tim problem?Predem dekuji za vas nazor.

Vloženo

Pokud budeš měnit originál za originál, tak by problém být neměl. 

Stačí vytáhnout klíč ze zapalování, odjistit a odpojit airbag, sundat volant a přidělat tvůj nový + zase nasadit a zapojit airbag...

Jak odjistit a odpojit airbag můžeš vidět třeba TADY, nedávno jsem měnil krytku airbagu ve Fabii, ale volant je stejný a začátek postupu je shodný i pro tebe  :kol-28:

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Pánové pokud odpojujete airbag, tak je třeba nejprve odpojit baterku (- pól) pak kliček do první polohy. A pak teprve vylupovat bag ven. Pokud baterku neoffnete může dojít k impulzu, který airbag aktivuje.

• o 3 roky později...
Vloženo

Zdravím. Mám Yeti r.v. 2010, ve kterém mám čtyřramenný volant. Chtěl bych koupit kožený tříramenný z novějšího modelu Škodovky, bag už má nový znak. Už někdo z Vás takto volant měnil? Zajímá mě, jestli to bude pasovat, zda jsou stejné konektory na airbagu. Dík.

Vloženo (editace)

Měnil jsem celý kabel i s konektorem ale snad to jde i nějak přepájet . Někde je tady o tom celé vlákno v sekci Octavia II .Já jsem kupoval tady před rokem za 800.kč-. http://www.cars-equipment.com/.Ale  Ty nemáš multifunkční tak bude asi jiný .Když  se nedal ten správný tak nefungovalo troubení ale šlo to taky upravit. Je potřeba dát kabel  ze Superba II fl. možná i Rapida, z nového Yetiho a Octavie III NE!!

Snad jsem to popsal správně.

Editováno: , autor: cilda1
  • o 7 měsíců později...
Vloženo

zdravím mám takový dotaz, mám škodu yeti r.v 2011  81kw tříramenný volant, radio columbus lze nainstalovat multifunkční volant z novější yeti a co je vše potřeba?

• o 5 měsíců později...
  • o 4 týdny později...
Vloženo

obnovim tuto temu, uz niekto menil volant na Yeti po FL? Ja by som tam chcel dat sportovy volant, na skoda e-shope je dostupny volant ale iba s hornou castou v sedej farbe. co sa nijak ohromne nehodi k L&K interieru v hnedej kozi.

ORIG_5L0064241%20FKM_1.jpg

• o 4 roky později...
Vloženo

Vďaka už som ho aj použil. Musím vymeniť podvolantový krúžok airbagu.  Objednal som podla roku výr. Po demontáži som zistil, že je tam úplne iný. Ten  sa dá zohnať len origo Škoda cena cca 340eur.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...