evmalu Vloženo 28. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2016 Nerobil niekto dodatočnú montáž vyhrievaných zrkadiel na Yety,bez vyhrievaných zrkadiel z výroby? Ja mám Yety 1,2 TSI 77kW,r.v.2014.V dverách je riad.jednotka 7NO 959 793 F. Ak to niekto robil prosím poradiť.Alebo schému zapojenia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 Vidíš já dneska demontoval svoje vyhřívané a dával s osvětlením... Staré mám k dispozici i s rj ...Schéma ti moc nepomůže protože vyhřívání jde přes RJ a jestli to tvoje RJ nepodporuje máš Smolíka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evmalu Vloženo 30. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2016 Za akú cenu sú k dispozícii i s rj...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 p2p: je velký problém dodělat zrcátko s osvětlením? Co k tomu potřebuji kromě nového spodního dílu zrcátka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.