Publikováno Září 30, 200618 r ted po ceste(zrovna, kdyz se mi to hodilo uplne nejmin) mi prestalo radio vysouvat CD. lze to nejak zprovoznit doma nebo musim do servisu?
Listopad 1, 200618 r Já s tím jel do servisu,m bylo to hned zkraje, co jsem auto měl. Protože tam řešili v servisu ještě montáž zástěrek, kterou zas dělají jinde, tak auto převáželi a cestou se to nějak chytlo, asi frézovaná silnice nebo nějaký jiný hrb na silnici Říkali něco o tom, že to už jednou řešili i se škodovkou, že to prý dělají vypalovaná CD. Od té doby to ale funguje a neudělalo to ani jednou.. a to do auta originál CD nepoužívám, tam si je přepaluju (pro svoji potřebu..toto je poznámka pro aktivisty z OSA, kteří by sem eventuelně zabrousili ). navíc v servisu byli tak ochotní, že to ani neúčtovali, ó jak šlechetní Upraveno Listopad 1, 200618 r od Jirik.DC
Listopad 1, 200618 r Autor me to vysouvani taky funguje dost sporadicky, proto trvam na reklamaci, jenze chci za to audienci a na tom to zatim krachuje
Listopad 1, 200618 r me to vysouvani taky funguje dost sporadicky, proto trvam na reklamaci, jenze chci za to audienci a na tom to zatim krachuje To už pak je o lidech, na které člověk narazí..za nový Stream by to problém nebyl, ale za Audienci se určitě budou cukat, určitě by museli vypsat o papír navíc a to se jim nebude chtít..
Listopad 1, 200618 r No, je rozhodně o dost lepší.. Já si myslím, že si nakonec dají říct..zbytek se doplatí, tak na tom snad škodný nebudou.. Jinak bych řekl, že s tím pro ně bude jen víc papírování, takže to bude jen o přístupu, ne že by to nešlo
Listopad 1, 200618 r Autor presne to si myslim taky, zbytek doplatim, to neni problem, nechapu v cem je pro ne potíž
Listopad 1, 200618 r presne to si myslim taky, zbytek doplatim, to neni problem, nechapu v cem je pro ne potíž Podle mně v lidech, v ničem jiném..
Listopad 4, 200618 r V tom,že pokud Ti to takhle udělají,Tobě na to nové rádio padne záruka.Nikdo by Ti ji nedal a jim by z toho plynuly jenom problémy.
Listopad 5, 200618 r Aj mňa by ten dôvod zaujímal. Pokiaľ to nie je rádio z iného auta, ale nové od výrobcu tak naň musí byť záruka!
Březen 30, 200718 r mně občas nejede cd z navigace ale spíš si myslím, že je to tím, že cd není uplně čisté..
Březen 30, 200718 r stačí s tim jezdit chvilku po městě a mačkat eject a CDéčko pak na nějakej pokus vyjede
Březen 30, 200718 r stačí s tim jezdit chvilku po městě a mačkat eject a CDéčko pak na nějakej pokus vyjede Ale že by to bylo řešení, to zas ne..jasně že vyjede po čase, ale co s tím, aby vyjelo napoprvé, jak by mělo
Březen 30, 200718 r stačí s tim jezdit chvilku po městě a mačkat eject a CDéčko pak na nějakej pokus vyjede Ale že by to bylo řešení, to zas ne..jasně že vyjede po čase, ale co s tím, aby vyjelo napoprvé, jak by mělo řešení to neni no, ale tak když není z bytí... někde jsem četl, že to je způsobeno tloušťkou CD možná od tebe nevím
Březen 30, 200718 r stačí s tim jezdit chvilku po městě a mačkat eject a CDéčko pak na nějakej pokus vyjede Ale že by to bylo řešení, to zas ne..jasně že vyjede po čase, ale co s tím, aby vyjelo napoprvé, jak by mělo řešení to neni no, ale tak když není z bytí... někde jsem četl, že to je způsobeno tloušťkou CD možná od tebe nevím To mně tehdy tak napadlo, ale těm známým to teď už dělají i CD, co jsem používal na tom rádiu já. Teď už to řeší servis..tak jsem zvědavý, co vykoumají.
Březen 31, 200718 r Niektoré CD majú povrch hladký a lesklý, že ani fixa na tom nedrží a iné majú povrch matný. Nepomôže používať tie matné?
Duben 1, 200718 r Zdravím...doporučuji pouze Verbatim 700 MB s práškovým povrchem...všechno ostatní nebrat pak jsou jenom problémy.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.