Luke288 Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 ted po ceste(zrovna, kdyz se mi to hodilo uplne nejmin) mi prestalo radio vysouvat CD. lze to nejak zprovoznit doma nebo musim do servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 kdyz vyndas pojistku tak by se melo vysunout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 30. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2006 to nevim, zkusim ji najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 (editace) Já s tím jel do servisu,m bylo to hned zkraje, co jsem auto měl. Protože tam řešili v servisu ještě montáž zástěrek, kterou zas dělají jinde, tak auto převáželi a cestou se to nějak chytlo, asi frézovaná silnice nebo nějaký jiný hrb na silnici Říkali něco o tom, že to už jednou řešili i se škodovkou, že to prý dělají vypalovaná CD. Od té doby to ale funguje a neudělalo to ani jednou.. a to do auta originál CD nepoužívám, tam si je přepaluju (pro svoji potřebu..toto je poznámka pro aktivisty z OSA, kteří by sem eventuelně zabrousili ). navíc v servisu byli tak ochotní, že to ani neúčtovali, ó jak šlechetní Editováno: 1. Listopad 2006, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 1. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 me to vysouvani taky funguje dost sporadicky, proto trvam na reklamaci, jenze chci za to audienci a na tom to zatim krachuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 me to vysouvani taky funguje dost sporadicky, proto trvam na reklamaci, jenze chci za to audienci a na tom to zatim krachuje To už pak je o lidech, na které člověk narazí..za nový Stream by to problém nebyl, ale za Audienci se určitě budou cukat, určitě by museli vypsat o papír navíc a to se jim nebude chtít.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 1. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 jasne, ale novej stream nechci, chci audienci, no uvidime jak to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 No, je rozhodně o dost lepší.. Já si myslím, že si nakonec dají říct..zbytek se doplatí, tak na tom snad škodný nebudou.. Jinak bych řekl, že s tím pro ně bude jen víc papírování, takže to bude jen o přístupu, ne že by to nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 1. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 presne to si myslim taky, zbytek doplatim, to neni problem, nechapu v cem je pro ne potíž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 presne to si myslim taky, zbytek doplatim, to neni problem, nechapu v cem je pro ne potíž Podle mně v lidech, v ničem jiném.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 V tom,že pokud Ti to takhle udělají,Tobě na to nové rádio padne záruka.Nikdo by Ti ji nedal a jim by z toho plynuly jenom problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 a důvod nedání tý záruky? každopadne audience uz je objednaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Aj mňa by ten dôvod zaujímal. Pokiaľ to nie je rádio z iného auta, ale nové od výrobcu tak naň musí byť záruka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 mně občas nejede cd z navigace ale spíš si myslím, že je to tím, že cd není uplně čisté.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 stačí s tim jezdit chvilku po městě a mačkat eject a CDéčko pak na nějakej pokus vyjede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 stačí s tim jezdit chvilku po městě a mačkat eject a CDéčko pak na nějakej pokus vyjede Ale že by to bylo řešení, to zas ne..jasně že vyjede po čase, ale co s tím, aby vyjelo napoprvé, jak by mělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 stačí s tim jezdit chvilku po městě a mačkat eject a CDéčko pak na nějakej pokus vyjede Ale že by to bylo řešení, to zas ne..jasně že vyjede po čase, ale co s tím, aby vyjelo napoprvé, jak by mělo řešení to neni no, ale tak když není z bytí... někde jsem četl, že to je způsobeno tloušťkou CD možná od tebe nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 stačí s tim jezdit chvilku po městě a mačkat eject a CDéčko pak na nějakej pokus vyjede Ale že by to bylo řešení, to zas ne..jasně že vyjede po čase, ale co s tím, aby vyjelo napoprvé, jak by mělo řešení to neni no, ale tak když není z bytí... někde jsem četl, že to je způsobeno tloušťkou CD možná od tebe nevím To mně tehdy tak napadlo, ale těm známým to teď už dělají i CD, co jsem používal na tom rádiu já. Teď už to řeší servis..tak jsem zvědavý, co vykoumají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 když to shrnu tak STREAM je rádio opravdu "KVALITNI" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Niektoré CD majú povrch hladký a lesklý, že ani fixa na tom nedrží a iné majú povrch matný. Nepomôže používať tie matné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Zdravím...doporučuji pouze Verbatim 700 MB s práškovým povrchem...všechno ostatní nebrat pak jsou jenom problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 mam stream a no problemo - obcas zachrci radio ale jinak nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.