Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den, mám oktavia 1.9 TDI ALH 2002 66kw

prosím o radu . Nedávno při výjezdu z křižovatky mě po sešlápnutí spojky  něco luplo z míst jako by za pedály.Od té doby to dělá pravidelně.Prostě rozjedu se na 1 stupeň ,šlápnu na plyn rozjedu se  a ok,prošlápnu spojku a lupne něco vepředu ,jako by v místech spojky a převodovky,někdy to cítím i v podlaze.Je to když řadím za 2,3 potom už to neslyším.Nedělá to při podřazování,když jsem zkoušel ubírat a přidávat plyn,abych trochu rozhoupal motor,tak nikde nic netluče.Podvozek je asi 1 měsíc nový,jsou tam nové tlumiče,silenbloky stabilizátoru,nové silentbloky ramen,kotouče,desky,horní uložení,nový ten spodní silentblok mezi nápravnicí a převodovkou.Dělá to prostě při sešlápnutí spojky a uvolnění energie ze zátahu,i když minule se mi zdálo,že to udělalo i při následné akceleraci,prostě tam i zpátky.Díval jsem se na držák převodovky pod filtrem sání a je také volný, bral jsem za něj a lítá tam,ale nezdálo se mi,že by tam mlátil...je nová i komplet spojka cca 1/2 roku a na místě když prošlapuji  ,tak řadím  bez jakéhokoliv pazvuku,spojkou to určitě není......

prosím o názory,radu čím by to mohlo být

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.