Froli Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Zdravím všechny. Mám dotaz ohledně těchto funkcí. Obě funkce mám zapnuté a vypínáč v poloze auto. Někdy když jdu k autu večer odemču a světla se nerozsvítí někdy zase jo. Nebo přijedu večer vypnu zapalování vytahnu klíček světla svítí vytahnu např věci z auta cca 30 vteřin zamču světla zhasnou. Jinak čas mám nastavený na 30 vteřin. Za 10 minut jdu zpět k autu odemču a rozsvítí se jen interier a lampičky pod zrcátama. Tak nevím co to je.... Jak to má fungovat vubec? Pokaždé když je tma odemču a zamču má se to rozsvítit jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba26 Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 A je opravdu tma? Neni treba jen šero, zeby fce AUTO to vyhodnotilo na nerozsviceni svetel. Jinak to ma fungovat asi takhle: Funkce COMING HOME zajišťuje, aby po vypnutí zapalování a otevření dveří řidiče bylo okolí vozidla osvětlené. Funkce LEAVING HOME zajišťuje, aby po odemknutí vozidla dálkovým ovládáním bylo okolí vozidla osvětlené. Funkce zapne světla, pouze pokud je snížená viditelnost a spínač světel je v poloze AUTO. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Froli Vloženo 3. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Ano tam byla ještě jsem si všiml toho že třeba když jsem odemčel světla nic a hned jsem otevřel dálkou kufr a rozsvítilo se to. Tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Mám už druhé SII, u obou to dělalo - nepřišel jsem na žádný systém nebo stav, který to způsobuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 obcas mne to taky udelalo ale kdyz se nerozsvitily svetla zmacknul jsem ovladac podruhe a hned to fungovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Rozmary elektroniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomass717 Vloženo 3. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2020 Zdravím, mám problém s CH a LH. Prestali ísť obe funkcie, pri otvorení s kľúčom na diaľku sa rozsvieti iba interiér a svetlo v zrkadlách ale stretávacie svetlá nie a tak tiež pri vystupovaní z auta otvorím dvere a svetlá sa nezapnú doteraz to fungovalo roky. Prepínač mám na Auto, v menu zakliknuté obe na 20s, svetelný aj dažďový senzor fungujú, skúšam to večer a aj batéria je ok skúšané aj s novou. Ďakujem za prípadne rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.