Vrnka Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Ahoj a dobrý den všem, mám takový menší problém se zámkem, je to centrální bez dálkového ovládaní. V pohodě auto odemknu i zamknu, ale problém je ten, že u řidiče auto odemknu v podstatě čímkoliv, i lžičkou když chci. Nevíte někdo co s tím? Děkuju za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosa0006 Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Zničená vložka. Řešením je oprava nebo výměna vložek, spínačky a klíčů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Asi len výmena vložky v príslušných dverách, na starej fabči sa to aj mne posralo, ale mal som ten bezpečnejší prípad, kľúč sa mi v zámku pretáčal naprázdno bez odomykania/zamykania. Škodovácky servis mi objednával na základe mojich kľúčov novú vložku priamo v škodovke - mám pocit, že to stálo asi 60€ + práca, bolo to asi 5 rokov dozadu, nepamätám presnú sumu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrnka Vloženo 11. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2017 (editace) Super moc děkuju za odpovědi Editováno: 11. leden 2017, autor: Vrnka překlep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.