PavolG Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 Zdravim vsetkych. Po kupe auta z druhej ruky riesim asi jednoduchu vec, ale netusim ako to rozbehat. V OII Scout 2007 mam Ambience mp3, soundsystem, volant bez ovladania, bluetooth a rad by som z mobilu s androidom pustal hudbu do radia. Avsak nedari sa... V mobile najdem auto a sparujem napisanim PIN kodu. Auto pipne (jedno pipnutie, hoci som sa docital ze ten zvuk by mal byt stupajuci rad tonov...) a na displeji radia sa zobrazi napis PHONE. Nacitaju sa kontakty do auta. Avsak neviem volat z auta, zvuk telefonu nejde do auta, ale prehrava sa v telefone. Taktiez pri volani na telefon zazvoni telefon a nie auto. To vsak premna nie je problem a ani potrebna funkcia. Chcem len prehravat hudbu z telefonu v aute. Ked vsak spustim prehravanie v mobile, auto nerobi nic a hra hudba z mobilu. Po vypnuti BT v mobile znova auto pipne (rovnaky ton ako pri zapnuti). Skusal som 5 telefonov co mame doma (androdi 4-6) a vysledok je vzdy rovnaky. V nastaveni BT v mobile mam zapnute prehravanie audia do BT. Skusal som to taktiez v dalsich asi 4 autach a mobil v nich nema problem hudbu prehravat. Bohuzial to neboli nikdy skodovky :-( V aute bol kedysi original drziak na telefon napravo od radia, ale uz je tam len diera na kable. Parrot to nebol, vyzeralo to ako z roku 1995 s akymsi konektorom snad na stare Nokie alebo panbohvie co. Ziadne tlacidla, len drziak s konektorom. Ale ja nepotrebujem mikrofon, potrebujem len pustat audio z mobilu do auta. Nejake tipy, rady, skusenosti? Budem vdacny za cokolvek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 Jednotky HF v předface O2 nepodporují audio stream. Projdi si témata o BT sadách, admin ti to tu zamkne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 Nejen jednotky, ale i rádia to nepodporují. Celkem důležitá informace, která Ti unikla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 Pokud nechceš moct investovat a trochu se vyznáš v elektrice dá se pořídit BT chip cca za 200kč a ten naimplementovat do rádia a pak ti hudba půjde, to samozřejmě nevyřeší volání. Další možnost je výměna za nějakou univerzální sadu HF třeba Parrot a tím dostaneš obě funkce popřípadě nějaké rádio s BT a nakonec ta nejdražší výměna rádia za originál škoda dotykové a jednotku BT s face modelu s podporou streamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavolG Vloženo 17. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Vdaka za rady a info... Nekompatibilita s prehravanim mi ako moznost absolutne nenapadla :-/ Takze nakoniec skoncim pri najblbsom, ale najlacnejsom rieseni :-) BT prijimac do AUX vstupu v laktovej opierke http://www.ebay.com/itm/Wireless-Bluetooth-3-5mm-AUX-Audio-Stereo-Music-Home-Car-Receiver-Adapter-W-Mic/311556927348 Menit radio ani bastlit nieco v elektrike akosi chut nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.