JuraBora99 Vloženo 16. leden 2017 Vloženo 16. leden 2017 Zdravím Bliká mi kontrolka žhavení VAG píše nesmyslný signál brzdového spínače Brzdové spínače jsem kupoval dva nové (montáž proběhla jak má - při nesešlápnutém pedálu) Přeměřil jsem pojistky, žárovky Rozebral "celé auto" Hledal na fórech - tohle téma je asi na 4 portálech, ale nevyřešené. ----------------------------------------------------------------------------- Napíchl jsem to na diagnostiku, měřené hodnoty, zezačátku jsem si myslel, že je to v pohodě když mi to píše při nesešlápnutých pedálech 110 a při sešlápnutí brzdového pedálu 111. Následovala kontrola spojkového spínače a na to VAG nereaguje vůbec, snažil jsem se na těch kabelech něco naměřit, ale je tam 0V. Spínač jsem proměřil a spínal jak má. (ten spojkový) Mám tedy dotaz, zda má být na jednom z těch kabelu od spojkového spínače napětí. (mohl bych si to změřit u známého ale ten žije v domnění že mu bouchne auto když se v tom budu hrabat ) Podle VAGu mi to píše, že mám sešlápnutý brzdový pedál i spojkový - může být chyba v ŘJ? díky za rady, nápady cokoliv Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.