dominic1997 Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Ahoj, jsem tady na foru nový a nevím jak to tu chodí , ale založil jsem nové téma jelikož jsem nic podobného nenašel. Chtěl bych se zeptat jestli je tu někdo kdo měnil volant ve Fabii 1 a dával tam volant z OIII , mám dotaz ohledně kablíku pro bag, někde jsem slyšel ,že není potřeba ho jej upravovat a někdo říkal že jo. Tak bych chtěl poprosit o rady, lépe i o nějaký ten menší návod. Předem děkuji. (Volant mám bez multifunkce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 mám udělaný kabel můžu ti ho prodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominic1997 Vloženo 17. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2017 To bych byl rád co za něj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.