Fabia353ZR Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Ahojte mam taky problem. Dva roky diazdu mi menili spuštač okna na Fabii 1 r.v 2006 .Na dverach nie je zamok iba zaslepena krytka a dvere prestali otvarať takže sa cez vodicove dvere sa neviem dostat je tam tusim safe system .Z vnutra ked potiahnem tiahlo stuplik na otvaranie dveri vylezie hore ale dvere sa neotvoria a ked pustim packu tak zase zaleze dnu a dvere sa nedaju otvorit.Viete mi poradit ako nato?Po odpojení baterky by to moholo otvorit alebo mi to nic nepomoze a zamok ostane zablokovany vtom safe mode. Pravdepodobne mi pri vymene zle zacvakli konektro na zamok ale ho zlomili a pravdepodobne vypadol .. Ďakujem za každu radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Musíš se dostat na konektor zámku pin 1 a 2 pustit proud 1 krát odsejfuje a po druhé odemkne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.