srandek Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Tak si dneska náš táta půjčil Fabii a při couvání se otřel o sloupek Mohl by mi tedy prosím někdo říct, za kolik se nechá znova nalakovat zadní nárazník a na kolik vyjde nová lišta a zadní světlo? Díky moc. Nevim, jestli to dát do autorizovanýho servisu, nebo někde nechat nalakovat nárazník a sám si vyměnit lištu a světlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 1. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 a ještě foto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 1. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 a poslední: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 zadní světlo: http://shop.tau-racing.com/product_info.php?products_id=230 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Kdyz to neni nic horsiho, tak bud rad... Naraznik nech prelakovat, to jinak asi nepujde, listu koupis za (relativne) par korun a svetlo taky, viz. prispevek od Fíly. Demontaz a montaz vseho je primitni vec na cca 30 minut. Nac platit drahy hodiny v servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 1. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Přesně tak to udělam, dopadlo to ještě dobře, na těch fotkách vidíte, jak je škráblej i blatník, stačilo pár milimetrů a vzal i ten Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 lišta zadního nárazníku http://shop.tau-racing.com/product_info.php?products_id=250 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 1. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Díky, asi tady někomu udělam kšeft A ještě slušnou lakovnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 to budu rád s lakovnou záleží odkud jsi - podle SPZ středočeské kraj ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 1. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 no jo, středočeský, konkrétně Rakovník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Na Praze 5 v Řepích je lakovna kam jezdí Ptica http://www.lackdesign.cz/ cena 2000,- za nárazník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 1. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Tady jsou v okolí taky celkem slušný, něco už vyberu, jinak díky moc Musim to dát co nejdřív do pořádku, ať nevypadam jak začátečník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 nárazník sám o sobě to přežil,tedy kromě odření? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 1. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Nárazník je v pohodě, ačkoli to nechápu, neni mi jasný, jak se rozbilo světlo, když je nárazník jen odřený. Chodil jsem okolo toho, studoval ze všech stran a vypadá úplně v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 no to nárazník mohl trochu uhnout a tím se to dostalo až na světlo a pak se zase vrátil nazpátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 1. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Zřejmě tak to bylo, teda sedřenej je slušně, od shora až dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 to je vidět na fotkách a nedalo by se to rozleštit - např. Tempem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 1. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 To bohužel nedalo, je to hlubší, než to na těch fotkách vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Jo, jo, ten naraznik je dost pruznej, proste uhnul a sedlo to az na svetlo a trosku na hranu blatniku - ale jak jsem rekl, tohle je jeste celkem v poho, centimetr vedle a bylo to mnohem horsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 1. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Jo, jo, ten naraznik je dost pruznej, proste uhnul a sedlo to az na svetlo a trosku na hranu blatniku - ale jak jsem rekl, tohle je jeste celkem v poho, centimetr vedle a bylo to mnohem horsi... centimetr vedle a asi by mně vezli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 njn, sloupky, Martinoslav i ja by jsme mohli vypravet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 No ten tvůj je jasnej Bobe, ale ten Martinův by mě zajímal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 No ten tvůj je jasnej Bobe, ale ten Martinův by mě zajímal stejny misto, jen vic + plech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 No ten tvůj je jasnej Bobe, ale ten Martinův by mě zajímal stejny misto, jen vic + plech cože ?!? to je tam nějaký zakletý ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 zapikolovany misto (svetlo, naraznik a postranice) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.