Habi001 Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 (editace) . Editováno: 29. Květen 2018, autor: Habi001 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaromírK Vloženo 3. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2019 Mám skoro rok Kodiq s motorem 2TDI 110kW 4x4, jezdím se spotřebou 6 - 7 l. S autem jsem velmi spokojen. Kodiaq s motorem 140kW má jen automatickou převodovku a tu já nechci. Mám naježděno 28000 km, olej jsem nechal vyměnit na 15000 km. Jak to je se zárukou od Škodovky po načipování motoru. Když to dojde na servisní prohlídku nepřehrají Váš SW? Dokáží zjistit změny v SW nastavení na dálku... Před Kodiaqem jsem měl Octavii 1,6TDI a byl jsem s ní velice spokojem. Po záruce jsem ji dal čipnout asi na 95kW a 290Nm. Na motoru to bylo velice znát a spotřeba malinko klesla na 4,8 - 5,8 l. Děkuji a přeji příjemný den. Jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2019 Toto téma není a nebude o čipování a s tím souvisejícími problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirda.85 Vloženo 16. leden 2020 Sdílet Vloženo 16. leden 2020 Už se ví, zda letos dostane Kodiaq také 2.0 TDI Evo jako dostal Superb, případně kdy? Zůstane Kodiaqu manuální převodovka s 4x4? Protože už je to poslední model od Škodovky, který je možný koupit jako 4x4 s manuální převodovkou a jinou kombinaci nechci, ale bohužel auto budu moci koupit až někdy na podzim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Journeyman Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 V 3. 11. 2019 na 12:41, JaromírK napsal: Mám skoro rok Kodiq s motorem 2TDI 110kW 4x4, jezdím se spotřebou 6 - 7 l. S autem jsem velmi spokojen. Kodiaq s motorem 140kW má jen automatickou převodovku a tu já nechci. Mám naježděno 28000 km, olej jsem nechal vyměnit na 15000 km. Jak to je se zárukou od Škodovky po načipování motoru. Když to dojde na servisní prohlídku nepřehrají Váš SW? Dokáží zjistit změny v SW nastavení na dálku... Před Kodiaqem jsem měl Octavii 1,6TDI a byl jsem s ní velice spokojem. Po záruce jsem ji dal čipnout asi na 95kW a 290Nm. Na motoru to bylo velice znát a spotřeba malinko klesla na 4,8 - 5,8 l. Děkuji a přeji příjemný den. Jarda Nechal jsem si doporučit v servisu (autorizovaný škoda) (samo, že neřeknu kde) CIMBU autosport chiptuning. Minulý týden jsme nechali dělat tři auta. Recenze vám zatím nemůžu říct, ještě jsem je nestihl pořádně vyzkoušet. Ale sám jsem velmi zvědav, protože s tou 110Kw se nedá jezdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pabloescobar Vloženo 1. leden 2022 Sdílet Vloženo 1. leden 2022 Nevite nekdo, od kdy dostaval Kodiaq motor 2.0 TDI EVO? Kamarad se diva po rocnim aute a neni si jist, jestli u uvedeni do provozu v 10/2020 uz se jedna o EVO nebo jeste dobihajici typ motoru. U vykonove verze 147 kw je to jasne, ta drive nebyla, ale tech 110 kw je porad stejnych. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.