Koryacs Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 Čau, za posledních 10 dní zjišťuji že při nastartování startér krásně točí ale motor naskočí tak za 3 sekundy, mám najeto 60000 km. Nemáte tušení či s tím? Diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koryacs Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 Čau, za posledních 10 dní zjišťuji že při nastartování startér krásně točí ale motor naskočí tak za 3 sekundy, mám najeto 60000 km. Nemáte tušení či s tím? Diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 60 000, to by mohly být svíčky. Je akorát čas na jejich výměnu. Alespoň mě to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koryacs Vloženo 22. leden 2017 Sdílet Vloženo 22. leden 2017 svíčky 59000 km výměna a ve škodovce mi řekli že je to normální nebo špatný benzín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.