Ladzahappy Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 Prosim poradte nekdo?Vytahnu klicek a nevypne se mi radio,jako vzdy,kdyz ho vypnu manualne,zustane svitit a nezhasne.Prosim poradte nekdo.Dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Máš origo montáž, alebo dorábané samodomo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Je jedno , jestli je to origo, nebo nikoli-zapojení je stejné, resp. koncern má otočené stálé a spínané napětí, ale barva kabelů zůstává. Někteří lidé si takto úmyslně radio zapojují. Dělá se to proto, že když někdo dlouho čeká v autě s vypnutým motorem, může vytáhnout klíč ze zapalování a šetří tím energii akumulátoru. Správně má rádio hrát i po vypnutí zapalování až do chvíle, dokud se nevytáhne klíč ze zapalování. Je to dobře udělané, ale stále s klíčem v zapalování je proudový odběr vyšší, než s klíčem vyndaným. V tomto případě někdo pravděpodobně úmyslně napojil stálý proud na spínaný. Čili rozpojil červený kabel a spojil se žlutým na ISO svorkovnici. Aby to bylo zapojeno dle origo, musí být žlutý zapojený na žlutý a červený na červený bez jakéhokoli rozpojení. Pokud není rádio origo, je možné, že někdo zapomněl přehodit žlutý a červený kabel. U takového zapojení se většinou stává, že radio přijde o setup a uložené stanice, ale nemusí to být pravidlem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladzahappy Vloženo 31. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2017 Je to original,ale vzdy mi to fungovalo bez problemu,az ted jednou,asi ta zima nebo nevim.Vytahl jsem klic a radio stale hralo a neslo vypnout.Musel jsem na vypinac zatlacit fakt silou,aby se vypnulo. Rádio se vypnulo ale tlačítka ovládání zůstaly rozsvícené a nezhasli ani po tom co jsem z auta odešel a zamkl ho. Po poradě v servisu jsem odpojil a opetovne připojil baterku a Problém byl pryč.Absolutne nechapu.Ale jinak dekuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 No rady byly k ničemu. Někdy jsou závady mezi nebem a zemí Hlavně že funguje tak, jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 je to všechno jen elektřina....nejlepší je opravdu reset. Tady to vyšlo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlumec Vloženo 21. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2022 V 31. 1. 2017 na 19:27, Ladzahappy napsal: Je to original,ale vzdy mi to fungovalo bez problemu,az ted jednou,asi ta zima nebo nevim.Vytahl jsem klic a radio stale hralo a neslo vypnout.Musel jsem na vypinac zatlacit fakt silou,aby se vypnulo. Rádio se vypnulo ale tlačítka ovládání zůstaly rozsvícené a nezhasli ani po tom co jsem z auta odešel a zamkl ho. Po poradě v servisu jsem odpojil a opetovne připojil baterku a Problém byl pryč.Absolutne nechapu.Ale jinak dekuji za rady. To se mi taky teď stalo. A vybijí to baterku hodně? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durikee Vloženo 24. Září 2022 Sdílet Vloženo 24. Září 2022 Ahoj, nechcem zakladat novu temu. Mam radio RCD310 a vsimol som si ze ked odomknem auto a otovrim dvere, tak sa automaticky zapne. Podla navodu by sa ale malo zapnut az po vlozeni kluca. Po vybrati kluca sa ale normalne vypne tak ako ma. V com moze byt problem? Nevidel som ani ziadnu moznost ako to nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivo Vloženo 24. Září 2022 Sdílet Vloženo 24. Září 2022 A nemáš problém na spínací skřínce, že se ti nerozpínají některé kontakty při vytaženém klíčku? Měl jsem podobný problém s rádiem na VW T4 a byla to spínačka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durikee Vloženo 25. Září 2022 Sdílet Vloženo 25. Září 2022 To neviem. Ale kedze sa mi po vybrati kluca vypne, tak to asi nebude ten pripad. Skor ma zaujima ako sa moze same zapnut po otvoreni dveri, bez vlozenia kluca do spinacky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.