cosby Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 pro ty,co kupují Octávii,Golf,Passat atd od roku 2000 do roku 2004 můžu zjistit skutečný stav km,ovšem v okolí mého bydliště-Kopřivnice,občas jězdím na Prahu,MB,Kolín,Jihlava. Tak na mail- cosby@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 hezkyyyyyyyyy, jak se to dělá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Odečte se to z řídící jednotky??????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 jj,je to v ŘJ motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 A proč to máš omezený jen do roku 2004? potom se to zaznamenávalo jinak? Nebo je na to třeba jiný SW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 pouze pro jednotky EDC15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Jde to i u novějších,ale vypálením paměti.U EDC 15 po kabelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 OII má ŘJ EDC 16, žejo? takže u těch se to zjistí jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 vyletováním paměti,jak jsem psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 jooo už rozumím, dík! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Mne by to docela zajimalo no,ale s 99 bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Já mam taky 99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 taky mám boužel před rokem 2000 (r.v. 98), ale zajímá mě co taková sranda stojí-je to ale užitečný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 To by me taky zajimalo kolik ma ten muj motor nalitano, ale zel rok 97, heh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 To by me taky zajimalo kolik ma ten muj motor nalitano, ale zel rok 97, heh vysol litr a povim ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Vysol půl a taky se ti dotoho hrábnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedlak Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 poznaš to i na fleshovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Jeste, ze sem prfni majitel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedlak Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 jo cosby prozrad kde to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Co já vím,někde.za mě do dělá stroj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Jeste, ze sem prfni majitel a ses si na 100% jistej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Jeste, ze sem prfni majitel a ses si na 100% jistej Tož to by bylo zjištění, falešný papíry, velká oprava po totální bouračce... Ale jinak bych byl klidný.. I nový auto nemusí být ve skutečnosti nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Jeste, ze sem prfni majitel a ses si na 100% jistej Tož to by bylo zjištění, falešný papíry, velká oprava po totální bouračce... Ale jinak bych byl klidný.. I nový auto nemusí být ve skutečnosti nový Bylo, odvezeno primo z Boleslavi a bylo videt, ze je fakt novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.