lukas3156 Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 Zdravím všetkých, mám fabiu 1 combi,ročník 2007 a rozhodol som sa riešiť slabý príjem signálu rádia Pioneer DEH-1700UBG zakúpením adaptéru pre napájanie zosilňovača antény. Rád by som si ujasnil,kam sa zapája modrý káblik z tohoto adaptéru: mám ho zapojiť namiesto modrobieleho káblika,ktorý je zapojený do pozície 5 na ISO konektore? čiže vycvaknúť káblik z pôvodnej pozície a zapojiť tam modrý z adaptéru? ( tak ako som to vyznačil na obrázku so šípkou A). ak by modrobiely nešiel vycvaknúť je možné zapojiť kábel z adaptéru aj na niektorú zo svoriek označených šípkou B a C ? alebo mám modrý káblik za adaptéru zapojiť zo zadnej strany ISO konektora, ktorý vychádza z auta( na obrázku vyznačené šípkou D),do pozície oproti bielomodrému kábliku, ktorý je na pozícii 5. ak je to takto, potom svorky B a C nechať spojené? Pridávam aj stranu z návodu k autorádiu,kde je schéma zapojenia káblov. Vopred ďakujem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.