B4stard0s Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 (editace) Zdravím, už si fakt připadám jak retardovanej tak sem musim napsat hledani na foru mi pod ESP nic nenaslo tak predpokladam ze tu jeste nic takoveho neni. Neví někdo jestli se dá nějak úplně vypnout esp? protože "zázračné" tlačítko ESP vypne jen asr a přijde mi ze jen na jizdu vpřed, protože při parkování mi to na zpatecku uz asi 3x udusilo motor.. mozna mi to jen prostě chcíplo, ale zda se mi ze to pribrzdovalo kola pokud nejde vypnout ESP tak nevim proc tam davali tlacitko s napisem ESP Editováno: 2. Únor 2017, autor: B4stard0s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan Kováč Vloženo 13. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 Sice pozdě, ale přece. Na palubce to vypnout nejde, ale když si chce člověk zablbnout, tak stačí vytáhnout druhou pojistku zleva nahoře. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.