FrontVypla Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Zdravím už dávno jsem si na normální octavii našrouboval spoiler. Vzápětí jsem zjistil že vzpěry kufru to neunesou a když mi někdo jiný zavírá kufr tak s tím vždycky třískne. Existuje nějaká náhrada? Jakože silnější vzpěry kufru? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 řešení jsi popsal úplně přesně - silnější vzpěry. Jsou univerzální, takže stačí koupit stejných rozměrů jen na větší sílu. Případně se dají nechat "přifouknout". Dělával to p. Gorčák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrontVypla Vloženo 19. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 No právě se v tomhle moc neorientuju a nevím jak silné koupit. Někdo mi zase řekl že to pak může být tak silné že je to blbý pro zámek nebo že to tak trochu vystřeluje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 myslím, že by mělo stačit přihodit na každou do 30 newtonů - toho si zámek nevšimne. Potřebná síla se dá spočítat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 A co se podívat do ETKY (někdo ti jistě v příslušném tématu rád poradí). Tam je přesně rozlišeno, jaké vzpěry na jaké provedení kufru. A kup originály. Jsou sice dražší ale fungují spolehlivě. Hlavně co se týká tlumení dojezdů a funkčnosti i v zimě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.