Publikováno Únor 8, 20178 r Zdravím už dávno jsem si na normální octavii našrouboval spoiler. Vzápětí jsem zjistil že vzpěry kufru to neunesou a když mi někdo jiný zavírá kufr tak s tím vždycky třískne. Existuje nějaká náhrada? Jakože silnější vzpěry kufru? Děkuji
Únor 8, 20178 r řešení jsi popsal úplně přesně - silnější vzpěry. Jsou univerzální, takže stačí koupit stejných rozměrů jen na větší sílu. Případně se dají nechat "přifouknout". Dělával to p. Gorčák
Únor 19, 20178 r Autor No právě se v tomhle moc neorientuju a nevím jak silné koupit. Někdo mi zase řekl že to pak může být tak silné že je to blbý pro zámek nebo že to tak trochu vystřeluje
Únor 19, 20178 r myslím, že by mělo stačit přihodit na každou do 30 newtonů - toho si zámek nevšimne. Potřebná síla se dá spočítat.
Únor 19, 20178 r A co se podívat do ETKY (někdo ti jistě v příslušném tématu rád poradí). Tam je přesně rozlišeno, jaké vzpěry na jaké provedení kufru. A kup originály. Jsou sice dražší ale fungují spolehlivě. Hlavně co se týká tlumení dojezdů a funkčnosti i v zimě.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.