jar91 Vloženo 6. Února Sdílet Vloženo 6. Února Zvláštně mě vrze přední náprava na pravé straně u spolujezdce. Když je zvlněná vozovka nebo jak to prejezdi retardery. Nevite čím by to mohlo být. Zdá se mě jak horní uložení tlumiče. Nedela to pořád to je divné. Zkoušel jsem promazat. Zdá se mě to pořád stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 6. Února Sdílet Vloženo 6. Února Záleží čím mažeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suke Vloženo 28. Února Sdílet Vloženo 28. Února V 6. 2. 2024 na 8:38, jar91 napsal: Zvláštně mě vrze přední náprava na pravé straně u spolujezdce. Když je zvlněná vozovka nebo jak to prejezdi retardery. Nevite čím by to mohlo být. Zdá se mě jak horní uložení tlumiče. Nedela to pořád to je divné. Zkoušel jsem promazat. Zdá se mě to pořád stejné Zrovna to řeším. Před půl rokem měněny silentbloky na ramenech, stabilizátoru a dělá to pořád. Už mě napadá jedině to horní uložení. Dělá to jen na straně u spolujezdce a teď dokonce i na malých nerovnostech, asi se tam dostal nějaký bordel. Strašně mě to sere, to auto chce furt něco :D. Napadá někoho čím by to ještě mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.