Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj potreboval bych poradit.o vikendu jsem cistil kontakty co jsou ty paskove pojistky(nebo jak se jim rika) ze predu na eboxu v motoru.druhy den jsem nastartoval auto a sviti mi kontrolka motoru na diagnostice mi to pise vadna skrtici klapka zkrat na kostru a prestala mi jit i sahara.na interentu jsem se docetl ze to ma svoji pojistku ale nikde uz jsem se nedocetl kde ji najdu. Je tady na tich pojistkach co jsem dal obrazek?dekuju mic za rady

IMG_0367.JPG

myslim ze je to pojistka 24 nahhore.

ano je to pojistka nahoře na baterce a myslím že červená pozice 24

• Autor

Tam jsou s oznacenim F a cislo.to de teda zejtra musim podivat protoze mi prislo ze jsou tam vsechny pojistky v pohode. A je mi divny ze by oboje najednou odeslo

Je to propojené na jedné pojistce ale pokud náhle odešla tahle pojistka tak u mě to dělala škrtící klapka u EGRU ...

• Autor

ale já mam všechny pojistky v pohodě

• 2 roky později...
V 15. 2. 2017 na 20:17, radekkk napsal:

Ahoj potreboval bych poradit.o vikendu jsem cistil kontakty co jsou ty paskove pojistky(nebo jak se jim rika) ze predu na eboxu v motoru.druhy den jsem nastartoval auto a sviti mi kontrolka motoru na diagnostice mi to pise vadna skrtici klapka zkrat na kostru a prestala mi jit i sahara.na interentu jsem se docetl ze to ma svoji pojistku ale nikde uz jsem se nedocetl kde ji najdu. Je tady na tich pojistkach co jsem dal obrazek?dekuju mic za rady

IMG_0367.JPG

Pravdepodobne po odpojeni a pripojeni baterie ti prepalilo načate kable v kablovom zväzku co vedu k škrtiacej klapke. zmeraj priechodnost prudu na pinoch škrtiacej klapky a pod filterboxom otvor husaci krk kabloveho zväzku a vpichni do kablov od klapky druhu sondu multimetra a hned vies ci je alebo nieje prerusený.

IMG-a33669a8b251c12c34d68541ffedbb6e-V[1].jpg

IMG-7b81dca4ca3bc4eec84f2ff867e97989-V[1].jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.