Host aka Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Nachází se v Praze/okolí nějaký dobrodinec, který má zkušenosti s výřezy zadního nárazníku pro origo RS koncovku? Ale někdo, kdo už to fakt dělal a ví, kde a jak ten výřez udělat, mám ten nárazník jen jeden... . No když tam hned navaří trubky a koncovku, tak tím lépe. Mám sice šablonu, ale nějak se na to necítím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 A nenašel by se nějaký <jedinec> co by tu popsal svoje praktiky a zkušenosti ? Ono to sice zní jednoduše - vezmu pilku a jedu, ale nedeformuje se to pak teplem od výfuku ? Jako tomu je třeba u Fábií ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 svoje praktiky sem tu popsal já i milan a ostatni se do toho taky pustili a výsledek gut jinak koncovka vs naraznik v pohodě,nic se nekroutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 svoje praktiky sem tu popsal já i milan a ostatni se do toho taky pustili a výsledek gut jinak koncovka vs naraznik v pohodě,nic se nekroutí Ano, přesně tak!! Pročti si to tady na mých stránkách!! Najdeš tam celý postup "jak na RS výfuk"... Pokud by tě zajímali nějaké další podrobnosti, klidně mi písni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Já mám ten výřez proti origo malý a tak mnohem blíž k výfuku a ani ve vedrech po dlouhé jízdě to nic nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 nikdo nechce rezat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 nikdo nechce rezat? Přijeď ke mě do Ol. a díru na RS koncovku ti vyříznu na počkání! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Přijeď ke mě do Ol. a díru na RS koncovku ti vyříznu na počkání! Tos nemohl napsat min. týden? O víkendu jsem brázdil Moravu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Přijeď ke mě do Ol. a díru na RS koncovku ti vyříznu na počkání! Tos nemohl napsat min. týden? O víkendu jsem brázdil Moravu... Však není všem dnům konec, ne?? Nech to už na jaro, teda jestli na to moc nespěcháš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 ja bych potrebval alespon tu sablonu nema ji nikdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Koncovku uz jsi sehnal jo? kde kolik? Pardon za OT,ale tal aspon to trochu souvisi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 no nakonec origo ze skodovky, nedalo se svitit, nikdo nic nemel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 mám jinou OT, jak moc tahle pěkná koncovka změní hlučnost výfuku, mám teď standartní dvojitou k zemi ohnutou (mám 1,8T 20V) a rád bych taky předělal na RS look - aspoň trochu - přední nárazník, kola 17" a koncovka. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 A kolik byla teda ta cenovka? Hod sem fotku,jak to vypada ten pokup... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 este ji nemam namontovanou, tak technicka data nemohu poskytnout... jinak sem ji mel trosku levnejc za 1050 káčé a foto hodim vecer, kdyz najdu teda fotak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Pockej,jak levnejs,ja chci taky. Jde mi o to,.jestli je to ta koncovka a k tomu jeste ty 2 roury k navareni,nebo jak to vypada,to co ti tam prodaji. Kdyby jsi mi mohl tu koncovku taky sehnat za ta prachy,tak si pro ni prijedu sousede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Nema niekto sablonu? Nemohol by tu uploadnut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 este ji nemam namontovanou, tak technicka data nemohu poskytnout... jinak sem ji mel trosku levnejc za 1050 káčé a foto hodim vecer, kdyz najdu teda fotak... Tak co, uz je navareno?? Jsem zvedavy na zvuk? Vozim vzadu v sedacce mrnouse,tak ho nechci desit nejakym revem .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 bohuzel je to jen fakt koncovka, hajzlove skodovacky, za takovy prachy, prej se to jinak nedela mi bylo receno.... tak montovat budu snad o vikendu, tak pak naspisu co a jak... jo jinak sousede, jestli mas zajem, tak neni problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Pockej,jak levnejs,ja chci taky. Jde mi o to,.jestli je to ta koncovka a k tomu jeste ty 2 roury k navareni,nebo jak to vypada,to co ti tam prodaji.Kdyby jsi mi mohl tu koncovku taky sehnat za ta prachy,tak si pro ni prijedu sousede kochtíku projed si spei výfuky v katalogu tam mají pěkný výběr spei výfuky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 to fakt nikdo nenapíšete ani čárku ?? Tak změní se zvuk výfuku - bude syrovější - nebo je ta předražená koncovka s dvěma kusy trubek jen na okrasu ?? To by mě právě potěšilo, že se zvuk nemění .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 to fakt nikdo nenapíšete ani čárku ?? Tak změní se zvuk výfuku - bude syrovější - nebo je ta předražená koncovka s dvěma kusy trubek jen na okrasu ?? To by mě právě potěšilo, že se zvuk nemění .... lehoučce ta koncovka zvuk změnila,ale je to pořad naprosté pianko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Já osobně jsem ani rozdíl na zvuku nezaznamenal. Dával jsem tam z Fábie, ale byl problém v tom, že zadek koncovky s vývodama je z hliníku. Nemohl jsem to přivařit, tak jsem to přichitil sponama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 díky chlapi, už jsem si myslel že se ptám na úplnou volovinu - vím, asi ptám, ale prostě chci mít RS zadek a přitom vozit spící miminko - i když je to kluk, a mohl by tak z něj vyrůst aspoň soutěžák ..... Díkas,díkas oběma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.