mpatrikm Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Zdravim vsetkych majitelov 1,6 MPI. To jemne trhanie,ktore nevie asi nikto vysvetlit ani opravit zmizlo v momente ked som nastavil rozvod na 26-85. Nastavenie zubov sa da pozriet na VAG v meranych hodnotach( kanal neviem) Mam k tomu aj pribeh. V rodine mame tri 1,6 tky...od nova 1,6 BFQ 2009 (250 000km) a tam to skubanie nie je citit vobec - rozvod je podla VAG nastaveny na 28-87. Dalsia 1,6 BSE 2005 (170 000km) skubanie citit - rozvod nastaveny tiez na 28-87. A ta tretia 1,6 BGU 2004(430 000km) na tejto som nastavil rozvody podla najlepsich tlakov.Mal som cas a tak som skusal zub po zube ako to pojde.A tak som zistil ze pri nastaveni 26-85 mala najlepsie tlaky.Vsetko som samozrejme vyskusal aj jazdou asi 1000 km. A zistil ze skubanie na volnobehu nie je ziadne. Start motora je tazsi pre baterku ale je zase bleskovy. Spotreba bola normalna +- 7,7 - 8,0 .Podla mna menezment vstrekovania vie ako je nastaveny rozvod a aj tak nastavuje vstrek. A asi nastavil o cosi dlhsi vstrek kedze valec nasava o cosi viac vzduchu.Tym by sa asi dalo vysvetlit ze skubanie zmizlo. Podotykam ze ja robim servis autam sam a ak pride k vymene rozvodov menim vela veci naraz.Teda aj teraz dostal motor nove sviecky, kable a EGR bol vycisteny a trochou silikonu utesneny.(neverim tym tesneniam kedze je tam podtlak ako v sani) . Potom mi nedalo a vyskusal som vratit o zub nazad na 28-87 a auto je tam kde bolo.Takze ak mate nejake otazky kludne napiste . Mozno my vysvetlite ze som nic nezistil ale aspon som sa chcel podelit so skusenostou.Piste vsetko co vas napadne som zvedavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato38 Vloženo 9. Duben 2017 Sdílet Vloženo 9. Duben 2017 Vedel by si prosimta zistit ktory kanal a pole to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpatrikm Vloženo 7. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2017 Pozeral som to je to na 12 kanali.Ale musis nastartovat aby naratalo zuby.Inak ukaze 0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.