pablo_vegas Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 Ahojte, rozmýšľam nad chrómovými elektrónmi, resp. len chrómovou farbou na pôvodné 17palcové hlinnikáče. Pôvodná farba je už zbrúsená, odreniny zatmelené, už sa rozhodujem len nad farbou. Máte niekto toto prevedenie na svojom Supe? Ja mám čiernu Supu 2011 sedan a neviem si veľmi predstaviť či by to nebolo veľmi "cigánske" s tými chrómami. Vie sa niekto podeliť o foto? Snažil som sa hľadať aj v galérii, ale nič také som nenašiel, takže ak niečo existuje, tak ma prosím neukameňujte. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 nedělej to, budeš jak kolotočář 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pablo_vegas Vloženo 27. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 Ďakujem za reakciu, presne takúto nestrannu odpoveď som potreboval. Cigán či kolotocar, asi to je jedna sedliačina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 no asi si nepozeral velmi dobre, pretoze v galerii mam foto s chromami, ktore som mal od povodneho majitela. uz som ich predal a dal tam radsej origo skoda themisto ale v ciernej farbe. vid tu - http://forum.skodahome.cz/gallery/album/1919-matelkov-milááášik/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pablo_vegas Vloženo 28. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 asi som to prehliadol, dík za link..keď sa na to pozerám tak to nevyzerá zle..ja sa pohrávam s touto myšlienkou z toho dôvodu že by sa to mohlo hodiť k chrómovým lištám.. prečo si to zhodil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 aby nevypadal jak kolotočář 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 No já bych je tam taky nedával, aby to nebyl cigánskej tůning :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 asi tak a zas o chrom sa treba velmi starat... a este aj kolegovia v praci sa mi smiali, ze som kolotocar :-D tak to islo radsej z auta prec a origo su origo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Za mňa tiež radšej nie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pablo_vegas Vloženo 3. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Ďakujem všetkým za rady a názory. Dosť mi to pomohlo a vypúšťam myšlienku chrómových kolies.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.