Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

aa49b6f59c17ce642c2b7dc2f89a8aa6.jpg

Zdravím,

Nevěděl by někdo co je to za chybu? Octavia II Combi , 1,6 mpi 75kw, najeto 250 000, plně servisovaná, převážně jezdím už cca 70tis na LPG

Najednou pri jizde zacalo psat emise do dilny a oranzove svitit kontrolka motoru, v servisu na diagnostice mi rekli ze chybu v zivote nevideli, ze to je asi omyl, vyresetoval- zmizela, cca po 200km se objevila zas, pak sama zmizela po dalsich 100km a ted uz je tam zas :)

Nevíte někdo? Díky

Vloženo

A to máš ze zkušenosti, podle toho error kódu, nebo jen tipuješ (věštecká koule) ? :))
Každopádně díky za příspěvek - další "nápady" ?

Vloženo
Před hodinou, U.I. napsal:

A to máš ze zkušenosti, podle toho error kódu, nebo jen tipuješ (věštecká koule) ? :))

Bohužel pouze tipuji... Resp. nepamatuji si kód chyby u své OII ale když mi to udělalo (Nápis EMISE DO DILNY a kontrolka), měnil jsem EGR.... Je ale jisté, že to souvisí s emisemi, čili EGR nebo lambdy nebo DPF (u tebe samozřejmě ne) nebo kat..... 

Vloženo
V 04/03/2017 na 14:28, U.I. napsal:

Bylo by dobrý zmínit, co máš za kód motoru a modelový rok, od určitýho ročníku (myslim že 07, ale nejsem si jistej) se začal dávat motor BSE, kterej EGR ventil nemá..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...