Krason Vloženo 4. Březen 2017 Vloženo 4. Březen 2017 AHjote, da sa v dnesnej dobe odblokovat radio Bolero do oktavky 3 (v kastliku je CD a uzke LCD v 2 DIN sufliku)? Sptustil sa mi komponent ochrany a nejde zvuk. Povodne som tam mal swing. radio som si zohnal z polska, kde mi dali 4 miestny kod, ale tam ani kod nejde :), cize som sa asi oj...al. Dakujem Citovat
cosby Vloženo 4. Březen 2017 Vloženo 4. Březen 2017 Do škodovky na on-line a modlit se,že to nepochází z trestné činnosti Citovat
HV 71 Vloženo 20. Listopad 2018 Vloženo 20. Listopad 2018 Cau poradi nekdo jaka skodovka uz tutu zmenu udelala? Nebo udela? V čb neumi a pry nejde. Budu rad za kazdou odpoved . Diky Citovat
wirer Vloženo 25. Listopad 2018 Vloženo 25. Listopad 2018 https://wirer.sk/swing_bt/ Menili to na vychode SK, Todos Košice. Uz maju za sebou aj vymenu na CitiGo co som odporucal chalanovi z CR 1 Citovat
Octavius Vloženo 3. Březen 2019 Vloženo 3. Březen 2019 Ochrana komponentov aktivna - mne tento text začalo sporadicky vypisovať po tom čo som vymenil baterku v DO. Po chvíli táto info zmizne sama. Ale prečo to robí - neviem. Citovat
Pawouk Vloženo 17. Březen 2023 Vloženo 17. Březen 2023 Tohle na mě dnes znenadání vyskočilo. Co to má znamenat? Infotainment Bolero už je funkční. Nicméně, mám se něčeho obávat? Citovat
Martab Vloženo 17. Březen 2023 Vloženo 17. Březen 2023 Někdy se to stává, předpokládám že to zmizelo po uspání auta a znovu aktivaci. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.