Publikováno Březen 4, 20178 r AHjote, da sa v dnesnej dobe odblokovat radio Bolero do oktavky 3 (v kastliku je CD a uzke LCD v 2 DIN sufliku)? Sptustil sa mi komponent ochrany a nejde zvuk. Povodne som tam mal swing. radio som si zohnal z polska, kde mi dali 4 miestny kod, ale tam ani kod nejde :), cize som sa asi oj...al. Dakujem
Listopad 20, 20186 r Cau poradi nekdo jaka skodovka uz tutu zmenu udelala? Nebo udela? V čb neumi a pry nejde. Budu rad za kazdou odpoved . Diky
Listopad 25, 20186 r https://wirer.sk/swing_bt/ Menili to na vychode SK, Todos Košice. Uz maju za sebou aj vymenu na CitiGo co som odporucal chalanovi z CR
Březen 3, 20196 r Ochrana komponentov aktivna - mne tento text začalo sporadicky vypisovať po tom čo som vymenil baterku v DO. Po chvíli táto info zmizne sama. Ale prečo to robí - neviem.
Březen 17, 20232 r Tohle na mě dnes znenadání vyskočilo. Co to má znamenat? Infotainment Bolero už je funkční. Nicméně, mám se něčeho obávat?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.