sitic Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Protože naše debata s Relicem není tolik na očích, zkusím to zvýraznit, protože mne fakt zajímá příčina: když je motor studený, chytne jak víno (hlavně potom, co jsem tam dal novou baterku 60 Ah). Jakmile se zahřeje na provozní teplotu, zastavím a do pěti až deseti minut chci nastartovat, nechytne. Po deseti minutách chytne normálně. Má sice nízké otáčky cca 500 ot./min., ale jemné přidání plynu a je na svých 700-800 ot. Bude to čidlo teploty? Mám s tím razit na počítač? Má někdo jiný nápad? Dost často mi blbě vrací pastorek na startéru, to s tím asi moc nesouvisí?!?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relic Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 ved skus ist do servisu a uvidis. desat minut cakat?hm to nic moc... inak ja ked zacnem startovat za tepla hned ako zhasnu ledky tak mi to aj naskoci ale to iba tak trocha zakasle ako keby nemalo zmes hm asi musim pockat paar sekund dlhsie kym dostane davku paliva no a ty tych 10min sorry kaamo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sitic Vloženo 5. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 10 minut jak jdy. Dneska ráno teplá čapla asi po 5 minutách. Zas mi někdo říkal, že by to možná mohl být imobilizér (to by hrálo aspoň na to blafnutí). Půjdu na compa a snad se uvidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.