JirkaMorfik Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 Nazdar přátelé. Provozuji SII FL 2013, má najeto 240.000 km. Mám ještě SII 2008, a mám pocit, že facelift má trochu měkčí podvozek. Při plném zatížení si více sedne, občas někde brousím zpomalováky. U staršího auta se zadní pneu také sjíždí více na vnitřní straně, ovšem u faceliftu je to katastrofa viz. foto. Nechal jsem komplet zkontrolovat zadní nápravu, byla udělaná geometrie i vzadu, tlumiče origo, ovšem pořád ještě funkční. Nemáte někdo prosím podobnou zkušenost? Dík, J., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Mě to dělají všechny 4. Co s tím nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekilka Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 Zdravím , taky by mě zajimalo co to dělá , mě to na zadních vnitřkoch dělá plošky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 Teď druhou zimu Continentalky a zatím nic. Na letních začínám druhé léto Dunlop a taky OK. Tak snad to bude dobrý. Rozhodně Pirelky už nikdy. Jinak vnitřní strana sjetá a v tom kraji prohlubeň po celém obvodu a plošky na všech 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 taky se mi sjižděly vnitřný strany pneu u zadní nápravy po rozhovoru s kamardem jsem zjistil že by mělo jit jiné nastavení odklonu u zadní nápravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 Tomu bych i rozuměl, kdyby se ten kraj pouze sjížděl. Ale nechápu tu drážku. Koukali na to i v servisu a nevěděli. Prý jedině zkusit poslat výrobci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 dražku to netušim čím by to mohlo byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.